Spúšťame Webhosting Inet.sk

Redakcia Inet.sk  /  18. 01. 2006, 15:40

Pred mesiacom sme Vám sľúbili nové služby, dnes svoj sľub plníme a prinášame Vám prvú z nich. Webhosting Inet.sk je platená služba pre každého, kto očakáva kvalitný webhosting za rozumnú cenu. Viac informácií nájdete v článku.

Webhosting Inet.sk je náš vlastný projekt, s ktorým máme veľké plány. Už od začiatku chceme priniesť všetkým našim čitateľom a nielen im, zaujímavú alternatívu k webhostingovým službám našej konkurencie. Snažili sme sa, aby kvality nášho denníka sa pretavili aj do kvalít tohto projektu! Práve meno Inet.sk by malo byť pre Vás zárukou kvality, ktorá mnohým webhostingovým firmám chýba.

Nechceme Vás prilákať typickými reklamnými rečami, lebo o našich kvalitách sa najlepšie presvedčíte tak, že vyplníte objednávku a začnete využívať naše služby! Príjmy z webhostingu budú použité na finančné zabezpečenie chodu Inet.sk a všetkých jeho projektov. Preto ak nás chcete podporiť alebo niektorého z našich prispievateľov, tak nie je nič jednoduchšie. Stačí si objednať hosting u nás!

Webhosting Inet.sk je projektom občianskeho združenia Internet pre všetkých, ktoré okrem iného prevádzkuje aj tento internetový denník, či projekty ako Weblogy.sk a Pripojsa.sk! Webhosting Inet.sk je postavený na redakčnom systéme Flox od firmy IRIS software s.r.o., ktorá je zároveň našim finančným partnerom. Za technickú podporu zodpovedá šéfredaktor Inet.sk, teda ja osobne ;-)


Ak máte nejaké návrhy ako náš webhosting urobiť ešte atraktívnejším alebo máte nejaké pripomienky, napíšte nám ich na náš e-mail: webhosting@inet.sk


A toto je len začiatok, už čoskoro Vám predstavíme náš ďalší projekt!

Michal Slančík
šéfredaktor internetového denníka Inet.sk

http://www.slancik.net, http://http://www.inet.sk/inet.sk

Neprehliadnite: