ST: Mobilné volania za 1 Sk aj pre biznis zákazníkov

Redakcia Inet.sk  /  06. 11. 2005, 23:55

Spoločnosť Slovak Telecom pripravila pre nových aj existujúcich firemných zákazníkov v období od 1. novembra 2005 do 31. januára 2006 akciu, v rámci ktorej môžu získať výhodnú cenu za požívanie niektorého z balíka mobilných volaní Business Mobil 60 alebo BP Mobil 60.

Pevná linka umožňuje vybrať si to najlepšie riešenie, a to nielen v prípade pripojenia na internet, ale aj pre volania do mobilných sietí. V rámci Biznis balíkov zákazník získa balík mobilných volaní – Business Mobil 60 (resp. BP Mobil 60) oveľa výhodnejšie, t.j. len za 1,- Sk (bez DPH) mesačne. Akcia je poskytovaná pre zákazníkov klasickej pevnej linky, ako aj pre zákazníkov s ISDN linkou.

Aktiváciou Biznis balíka pre ISDN linku (program ST ISDN Profi) zákazník získa až 240 voľných minút do obidvoch mobilných sietí, t.j. 60 minút mesačne na obdobie 4 mesiacov za cenu 1 Sk (bez DPH) mesačne. Pokiaľ zákazník využíva Business Mobil 60, po prevolaní voľných minút získa výhodnejšiu cenu volaní do sietí T-Mobile aj Orange, a to 4,90 Sk/min. (bez DPH) počas celého dňa. Zákazník s balíkom Business Mobil 60 získa úsporu až 2,- Sk na každej minúte volania do mobilných sietí, ktorú pretelefonuje nad rámec voľných minút v silnej prevádzke (bežná cena volaní do oboch mobilných sietí v silnej prevádzke je 6,90 Sk/min). Aktiváciou Biznis balíka na klasickej pevnej linke (program ST Business Aktiv) zákazník získa 180 voľných minút do mobilných sietí, t.j. 60 minút mesačne na obdobie 3 mesiacov za cenu 1 Sk (bez DPH).

Akciovú ponuku Biznis balíkov môže využiť každý, kto má alebo si do konca januára 2006 objedná volací program ST Business Aktiv pre klasickú telefónnu linku alebo program ST ISDN Profi pre ISDN linku a súčasne využíva alebo si objedná vysokorýchlostné pripojenie do internetu prostredníctvom služby ST DSL. Podmienkou využitia akcie je viazanosť na využívanie zvoleného volacieho programu ST Business Aktiv alebo ST ISDN Profi po dobu 24 mesiacov. Akciu môžu využiť aj zákazníci volacieho programu Business Partner.

Ďalšie výhody s Biznis balíkmi

V prípade využitia niektorého z Biznis balíkov si zákazník môže zakúpiť aj akciové koncové zariadenie podľa aktuálnej ponuky. Zákazník, ktorý si bude zriaďovať službu ST DSL, môže súčasne s Biznis balíkmi využiť aj vianočnú akciovú ponuku služby ST DSL (možnosť získať zľavu vo výške 150,- Sk z mesačného poplatku po dobu 12 mesiacov).

Zákazníci tak zaplatia za službu ST DSL 1000 - 549,- Sk (bez DPH) mesačne, za službu ST DSL 1500 - 949,- Sk (bez DPH) mesačne a za službu ST DSL 2000 - 1 649,- Sk (bez DPH) po dobu 12 mesiacov. Pre zákazníkov platí aj vianočná ponuka ST Online DSL, ktorej súčasťou je možnosť získať darček – encyklopédiu Dobrodružstvo poznania len za 1 Sk (bez DPH). Okrem toho si zákazníci môžu zakúpiť Playstation 2 za akciovú cenu 3 590,- Sk (bez DPH) alebo 17“ LCD monitor BENQ za 5 390,- Sk (bez DPH). Pre zákazníkov služby ST Online DSL budú v ponuke aj zvýhodnené počítačové zostavy už od 9 990,- Sk (bez DPH). Samozrejmosťou sú akciové ceny modemov a routerov už od 2,- Sk (bez DPH). Každý nový zákazník ST Online DSL má možnosť zabezpečiť svoj počítač so službou PC Secure na 3 mesiace za symbolický poplatok 1,- Sk (bez DPH).

Neprehliadnite: