T-Mobile s vianočnou akciou: Celý rok volania a smsky zadarmo pre tri čísla

Peter Polakovič  /  31. 10. 2005, 16:29

T-Mobile pripravil pre svojich zákazníkov vianočnú ponuku - budú môcť počas budúceho roka volať, posielať SMS a MMS správy na tri zvolené čísla v sieti T-Mobile úplne zadarmo. Navyše na zákazníkov čaká široká ponuka mobilných telefónov už od jednej koruny a k tomu exkluzívne vianočné prekvapenie - CD Walkman Sony.

V rámci vianočnej akcie totiž všetci, ktorí si zakúpia programy Relax 60 alebo 55Viac a vyššie, môžu počas celého nasledujúceho roka po prečerpaní voľných minút a SMS správ volať, posielať SMS a MMS správy na tri zvolené čísla v sieti T-Mobile úplne zadarmo. Navyše každý zákazník dostane k aktivácii niektorého zo spomínaných mesačných programov značkový CD Walkman Sony.

Pri aktivácii programu môžu zákazníci využiť širokú ponuku 19 mobilných telefónov, z ktorých si vyberie naozaj každý. Už od 1 Sk môžu zákazníci získať napríklad telefóny Nokia 6020, SonyEricsson K700i, Siemens C75 a exkluzívne len v T-Mobile novinku Sagem My301X spolu s Bluetooth slúchadlom zadarmo. Navyše T-Mobile zaradil do svojej ponuky novinky Nokiu N70 a SonyEricsson W800i s 2-megapixlovým fotoaparátom. Na to, aby zákazníci mohli využívať neobmedzené volania, posielanie SMS a MMS správ svojim najmilším, stačí ak si aktivujú nový program alebo sa opäť rozhodnú pre 24 mesačnú viazanosť na využívanie služieb.

T-Mobile pripravil špeciálnu vianočnú ponuku aj pre svojich Easy zákazníkov. Tí si môžu vybrať z Easy súprav s mobilným telefónom už od 3490 Sk a Easy kartu so 100 Sk kreditom za výnimočnú cenu iba 99 Sk. To však nie je všetko, v najbližších dňoch sa všetci môžu tešiť ešte na jedno výnimočné prekvapenie.

zdroj: tlačová správa T-Mobile

Neprehliadnite: