Finálový duel operátorov rozhodli až penalty

Peter Polakovič  /  26. 10. 2005, 18:20

V sobotu 22.10.2005 sa v priestoroch Veľkej telocvične ŠDĽŠ na Starých Gruntoch v Bratislave uskutočnil II. ročník benefičného turnaja telekomunikačných operátorov v halovom futbale – TELCO CUP 2005. Turnaja, ktorý organizovalo občianske združenie ALEXU, sa zúčastnilo 16 telekomunikačných a IT spoločností.

Víťazom TELCO CUPu 2005 sa stala spoločnosť QUADIA DCT a.s., ktorá v napätom finálovom dueli porazila spoločný tím spoločnosti SWAN a GLOBALTEL. Finálový zápas skončil v riadnom hracom čase nerozhodne 1:1, rozhodli až penaltové rozstrely. Keď bol po jednom zmarenom pokuse na každej strane stav vyrovnaný 3:3, kopali sa 5. penalty. QUADIA premenila, strelec tímu SWAN / GLOBALTEL však tesne minul bránu. K víťazstvu QUADIE pomohol okrem celkovej zohranosti a súdržnosti celého tímu výrazným podielom i brankár Imrich Gutléber, ktorý sa zároveň stal najlepším brankárom celého turnaja. Tretiu priečku obsadil tím spoločnosti eTel Slovensko, ktorý v boji o tretie miesto zvíťazil nad tímom spoločnosti AMTEL. Najlepším strelcom turnaja sa stal s 13 gólmi Martin Krákorník rovnako zo spoločnosti AMTEL.

Občianske združenie ALEXU i spoluorganizátori Ondrej Gombárik a Dušan Hozák touto cestou ďakujú všetkým účastníkom turnaja za účasť, predvedený výkon i férovosť v jednotlivých dueloch. Špeciálna vďaka patrí za profesionálny výkon i speváčke Ivane Novotnej, ktorá turnaj moderovala a doprevádzala spevom.

Vďaka patrí taktiež všetkým partnerom podujatia, vďaka ktorým sa mohla táto benefičná akcia uskutočniť. Turnaj teda podporili a na činnosť združenia ALEXU prispeli nasledovné spoločnosti: QBSW, TEMPEST, ALEF NULA, DNS, UNIENT COMMUNICATIONS SK, HUAWEI, RRC Business Telecommunications, High Tech Marketing SK, GRAFTON Recruitment, MERCEDES-BENZ, STEIN, FIT PLUS, ROSENGART a COR Slovakia. Mediálni partneri podujatia: Denník ŠPORT, časopis IN STORE, rádio TWIST, denník SME, časopis LIVE!, www.itel.sk, www.inet.sk, www.hnonline.sk, www.casopis-telekomunikace.cz.

Neprehliadnite: