Kritika web stránok na Inet.sk!

Redakcia Inet.sk  /  24. 10. 2005, 11:35

Aj Vám chýbala možnosť prezentovania Vašej stránky pred ostatnými? Už nezúfajte, situácia sa konečne zmenila! Podeľte sa s nami o Vašu stránku a doprajte jej trochu pozornosti druhých! Konečne sa môžete dozvedieť, čo si o Vašej stránke myslia „náhodní“ návštevníci. Ak chcete vedieť viac, čítajte ďalej!

Čo je to Kritika web stránok?

Kritika web stránok je rubrika, ktorej hlavný obsah tvoríte Vy a autori stránok, ktorí sa rozhodli ich u nás prezentovať. Práve vďaka Vašej kritike, pripomienkam a radám, môže autor týchto stránok získať pohľad z „druhej strany“, ktorý je pre jeho tvorbu nesmierne dôležitý. Vyjadriť sa môžete v diskusii k jednotlivým stránkam, pričom sa snažte držať predmetu kritiky.

Kritika web stránok je obľúbená forma prezentácie aj u našich západných susedov. Venuje sa jej viacero stránok, medzi tie najznámejšie a najkvalitnejšie patrí Interval.cz. Práve jeho rubrikou sme sa mierne inšpirovali.


Ako zaradiť svoju stránku do tejto rubriky?

Ak máte záujem o zaradenie svojich rozpracovaných (to znamená, že väčšina stránky je už dokončená), resp. dokončených stránok do tejto rubriky, napíšte nám e-mail na kritika@inet.sk. V predmete uveďte URL svojich stránok a v samotnom e-maily uveďte nasledujúce informácie:

- účel stránky
- cieľová skupina
- typ projektu (amatérska / profesionálna tvorba)
- predmet kritiky
- autor

Potešilo by nás, keby ste pripojili aj obrázok svojej stránky, ktorého šírka bude maximálne 480 pixelov. V prípade, že ho nepripojíte, uveďte pod ktorým prehliadačom sa stránka najlepšie zobrazuje. Ak uvediete všetky potrebné informácie a nebudete porušovať žiadne pravidlá, tak v priebehu týždňa bude Vaša stránka pridaná do rubriky.


Pravidlá rubriky Kritika web stránok

Do našej rubriky zaradíme iba tie stránky, ktoré neodporujú žiadnym právnym a morálnym zvyklostiam. O tom kedy a ako sa zverejní Vaša stránka, rozhoduje zodpovedný redaktor. Inet.sk sa nezaväzuje, že Vašu stránku zaradí, i keď prijal Vašu prihlášku.

Kritizujúci by sa mali zdržiavať urážok a vulgarizmov. Vo svojich príspevkoch by ste sa mali zamerať najmä na predmet kritiky a nemali by ste odbiehať od témy. Príspevky, ktoré budú porušovať tieto pravidlá budú upravené alebo rovno vymazané.


Michal Slančík
šéfredaktor Inet.sk
http://www.slancik.net

Neprehliadnite: