Súboj operátorov už túto sobotu!

Platená reklama  /  18. 10. 2005, 00:00

22.10.2005 sa v bratislavskej Veľkej telocvični Študentského domova Ľudovíta Štúra v Mlynskej doline uskutoční benefičný turnaj v halovom i stolovom futbale TELCO CUP 2005. Účasť potvrdilo 16 telekomunikačných a IT spoločností, ktoré našli odvahu a prídu sa popasovať s tímami z ostatných popredných slovenských telekomunikačných a IT spoločností.

Turnaj organizuje ALEXU – občianske združenie na pomoc deťom a prírode v spolupráci s Ondrejom Gombárikom a Dušanom Hozákom z telekomunikačnej spoločnosti QUADIA DCT a.s., ktorí už minulý rok prišli s touto myšlienkou ako umožniť slovenským operátorom v neformálnej atmosfére aktívne zrelaxovať, viac sa navzájom spoznať a zabojovať v duchu fairplay.

Turnaj charakterizuje vysoká bojovnosť konkurenčných tímov, zároveň však dobrá nálada, bohatý sprievodný program a atraktívne ceny. TELCO CUP v októbri 2004 získala spoločnosť SWAN a.s., či sa jej prvenstvo podarí obhájiť aj tento rok pri dvojnásobnej účasti slovenských firiem, to uvidíme už budúcu sobotu. ŠPORTU ZDAR.

Partnermi podujatia sú: Motor Car Bratislava, QBSW, TEMPEST, Alef Nula, Unient Communications, Huawei Technologies, Rosengart a Stein. Mediálni partneri: rádio TWIST, časopis IN STORE, časopis LIVE!, denník ŠPORT, denník SME, internetové portály www.itel.sk, www.inet.sk, www.hnonline.sk.

Bližšie informácie k podujatiu nájdete na www.telcocup.sk.

Neprehliadnite: