Slovanet: Súboj benefitov na trhu rýchleho internetu

Tlačový servis  /  05. 10. 2005, 13:06

Slovanet štartuje tohtoročné Vianoce silným tromfom – exkluzívnym DVD prehrávačom pre užívateľov GoDSL a officeDSL úplne zadarmo. Ako alternatívu si môžu vybrať možnosť používať vysokorýchlostný internet do konca roka bezplatne.

Spoločnosť Slovanet už od 3. októbra spustila svoju vianočnú kampaň. V rámci nej ponúka každému novému zákazníkovi vysokorýchlostného internetu DVD prehrávač úplne zadarmo alebo za zvýhodnenú cenu. Alternatívne si klienti môžu zvoliť využitie rýchleho internetu GoDSL do konca roka zadarmo.

Užívatelia väčšiny obľúbených produktov GoDSL a OfficeDSL získajú pri 24-mesačnej viazanosti DVD prehrávač úplne zadarmo. Klienti, ktorí si objednajú produkty GoDSL 600 alebo GoDSL 600 Light s 24 mesačnou viazanosťou, získajú DVD prehrávač za zvýhodnenú cenu 399 Sk. Pri objednávke služieb GoDSL Total Fun a GoDSL Home zaplatia za vianočný darček 990 Sk.

Zákazníci si môžu zvoliť aj alternatívny darček, ktorým je využívanie služby GoDSL 600 do konca roka zadarmo pri 24 mesačnej viazanosti alebo 600 MB navyše k predplatenému objemu dát všetkých DSL produktov okrem GoDSL Start a GoDSL 600 Light. Slovanet ponúka taktiež akciovú cenu modemov a smerovačov (routerov) už za 1 Sk. Celá akcia platí pre objednávky do 30. októbra 2005.

DVD prehrávač od Slovanetu s moderným dizajnom prehráva všetky aktuálne video formáty DVD (DVD Video, DVD+R/+RW a DVD-R/-RW), Video CD a SVCD, MPEG 1, MPEG 2 a MPEG 4, ako aj hudbu na Audio CD, MP3, CD-R, CD-RW, čoraz obľúbenejší video formát DivX vo verziách 3.11, 4.0, 5.*, DivX PRO a umožňuje aj prezeranie obrázkov vo formátoch JPEG a KODAK Picture CD. Prístroj možno pripojiť ku každému bežnému televíznemu prijímaču.

Pozn.: Ceny v tlačovej správe sú uvedené s DPH.

Zdroj: tlačová správa

Neprehliadnite: