ST pripraví veľkoobchodný model pre poskytovanie služieb na báze ADSL

Tlačový servis  /  27. 09. 2005, 00:58

Slovak Telecom sa rozhodol v spolupráci s ostatnými poskytovateľmi internetových služieb pripraviť nový veľkoobchodný model predaja ADSL prístupov – službu ADSL Partner. Poskytovatelia internetových služieb tak čoskoro budú môcť zákazníkom poskytovať kompletný DSL internet.

Slovak Telecom sa rozhodol spomínanú službu pripraviť v snahe vyjsť v ústrety poskytovateľom internetových služieb, ako aj koncovým zákazníkom. Pripravovaná veľkoobchodná služba ADSL Partner umožní všetkým poskytovateľom internetových služieb poskytovať zákazníkom vysokorýchlostné pripojenie k internetu založené na technológii ADSL pod svojou značkou a zjednoduší proces zriaďovania prístupu k širokopásmovému pripojeniu do internetu, fakturáciu a napokon i poskytovanie tohto typu pripojenia. Predpokladaný termín uvedenia veľkoobchodnej ponuky ADSL Partner na trh je do konca roka 2005.

Slovak Telecom bude pripravovať službu ADSL Partner v spolupráci s ostatnými poskytovateľmi internetových služieb tak, aby v čo najväčšej miere vyhovovala potrebám a požiadavkám oboch strán,“ uviedol Radoslav Bielka, vedúci odboru externej komunikácie a hovorca spoločnosti Slovak Telecom. Spolupráca by sa pritom mala týkať procesov zriaďovania služby, ako aj zmluvných podmienok.

Poskytovatelia internetových služieb budú v najbližších dňoch oficiálne oslovení. Zároveň je všetkým záujemcom z radov poskytovateľov internetových služieb k dispozícii aj e-mailová adresa wholesale@st.sk, kde môžu získať ďalšie informácie. Rokovania sa začnú najneskôr k 15.10.2005.

Neprehliadnite: