UPC: chello easy dvojnásobne rýchlejšie!

Tlačový servis  /  06. 09. 2005, 10:30

Spoločnosť UPC Slovensko dnes zdvojnásobila prenosové rýchlosti internetovej služby chello easy pri nezmenenej cene fixného mesačného paušálu 799,- Sk aj s DPH (671,- Sk bez DPH). Rýchlosť prijímania dát sa zvýšila z doterajších 256 kb/s na 512 kb/s a rýchlosť odosielania dát z doterajších 64 Kb/s na 128 kb/s. Služba chello easy je určená najmä tým používateľom internetu, ktorí preferujú výhody rýchleho a spoľahlivého internetu po kábli s cenovo dostupným nonstop pripojením za fixný mesačný paušál.

Služba chello easy je službou širokopásmového vysoko-rýchlostného nonstop pripojenia na internet, za ktorú používateľ platí len jeden fixný mesačný paušál bez ohľadu na čas strávený na internete. Vychádza v ústrety predovšetkým tým používateľom internetu, ktorí chcú chcú možnosti celosvetovej elektronickej siete využívať najmä na komunikáciu a získavanie informácií, ale i na sťahovanie menších grafických a hudobných súborov.

„Zdvojnásobenie prenosových rýchlostí služby chello easy potvrdzuje naše úsilie o neustále skvalitňovanie služieb internetu chello,“ uviedol generálny riaditeľ spoločnosti UPC Slovensko Martin Maťašeje. Ako dodal, je rád, že táto snaha má konkrétne výsledky aj v stálom raste počtu zákazníkov, ktorý ku koncu júna tohto roku predstavoval takmer 15 000 používateľov služby chello. „Svedčí to jednak o vzrastajúcej obľube služby chello, no zároveň je to aj potvrdením technologickej vyspelosti káblového prístupu na internet, ako aj rýchleho a neustáleho pripojenia za jeden fixný mesačný paušál,“ dodal Martin Maťašeje.

Okrem toho, že spĺňa viacero výhod (nonstop prístup, vysoká rýchlosť, prijateľná cena), služba chello easy poskytuje aj ďalšie bonusy. Používatelia chello easy získajú bezplatne taktiež vysoko-účinnú antivírusovú a antispamovú ochranu, vysokú úroveň 24-hodinového klientského servisu služby chello a možnosť exkluzívneho prístupu na širokopásmový portál chello. K tomu treba dodať 5 MB voľného priestoru pre domovskú stránku, 10 MB objem schránky elektronickej pošty, 1 e-mailovú adresu a 5 e-mailových aliasov. Služba chello je v súčasnosti sprístupnená v Bratislave, Trnave, Žiline a od 15. augusta aj v Košiciach (sídliská Ťahanovce a Nad Jazerom). Významnou výhodou internetu chello je taktiež to, že umožňuje paralelné sledovanie káblovej televízie. Využívanie služieb káblovej televízie však nie je podmienkou pripojenia služby na internet chello.

Kto si v období do 31.10.2005 objedná ktorúkoľvek službu chello, získa 50% zľavu z mesačného paušálu (pre služby chello light, chello classic a chello plus na 3 mesiace a pre služby chello easy a chello professional na 1 mesiac), inštaláciu za 1,- Sk a nulový depozit za modem. Záujemcovia o služby chello sa môžu viac informácií dozvedieť na UPC Infolinke 02/594 22 333, prípadne na www.upc.sk alebo na www.chello.sk.

Zdroj:
tlačová správa

Neprehliadnite: