Nextra prechádza na ISP Gate Plus

Tlačový servis  /  26. 08. 2005, 14:42

Spoločnosť Nextra prechádza od 1. 9. 2005 na nový model prístupu k infraštruktúre Slovak Telecomu – prostredníctvom ISP Gate Plus, ktorý jej vytvára lepšie podmienky pre poskytovanie ADSL služieb.

Kapacita doterajšej služby ISP GATE umožňovala Nextre uplatňovať veľmi priaznivý agregačný pomer na ADSL služby a zároveň konfigurovať nastavenia, ktoré chránili jej užívateľov pred bežnými útokmi zo siete internet. Nextra ako jediná z poskytovateľov internetu na Slovensku už roky štandardne poskytuje svojim zákazníkom výhody firewallu, ktorý vytvára účinnú bezpečnostnú bariéru bez akéhokoľvek obmedzenia užívateľa pri práci s internetom. Spolu s ochrannými softvérmi v balíku Bezpečný internet, ktorý dostávajú zákazníci ADSL s viazanosťou zadarmo, udržiava stabilne vysokú úroveň užívateľského komfortu.

Dynamický rast zákazníckej bázy zvyšuje nároky na kapacitu siete a Nextra prechodom na ISP Gate Plus a zvýšením kapacity na 150 Mbps v predstihu vytvára podmienky na zachovanie vysokej dostupnosti ponúkaných služieb ADSL. V praxi to znamená zlepšenie redundancie širokopásmového prístupu k dátovej sieti ST a lepšiu škálovateľnosť kapacity prepojenia tak, aby jej zákazníci ADSL služieb mohli naďalej nerušene užívať výhody rýchleho internetu.

Zdroj: tlačová správa

Neprehliadnite: