Slovanet:Tisíce užívateľov pevných liniek prechádzajú k alternatívnym operátorom

Tlačový servis  /  26. 08. 2005, 14:39

O telefonovanie prostredníctvom alternatívnych operátorov ľudia prejavujú veľký záujem. Slovanet zaznamenáva na svojej zákazníckej infolinke tisícky hovorov od záujemcov o volacie programy Ušetrite. Tie si za prvý mesiac objednalo už takmer 700 zákazníkov a ich počet sa neustále zvyšuje. Slovanet očakáva, že v priebehu septembra počet objednávok prekročí 1000 ks.

Po otvorení telekomunikačného trhu na Slovensku verejnosť telefonujúca z pevných liniek prechádza od Slovak Telecomu k lacnejším alternatívnym operátorom. Ušetria tak v niektorých prípadoch aj viac ako polovicu z pretelefonovanej sumy. Spoločnosti Slovanet rekordne vzrástol počet volaní na zákaznícku linku, cez ktorú sa záujemcovia informujú o volacích programoch Ušetrite.

„Nápor volaní na našu infolinku bol taký silný, že sme ju museli technický aj personálne posilniť. Od spustenia hlasových služieb sme zaznamenali niekoľko tisíc volaní,“ vysvetľuje Ivan Kostelný, riaditeľ predaja Slovanetu.

Slovanet začal s predajom volacích programov Ušetrite pred mesiacom a odvtedy si ich objednalo už takmer 700 záujemcov. Užívatelia týchto služieb realizujú medzimestské hovory až o 54% lacnejšie v porovnaní s volacím programom ST Standard. Pri volaniach do mobilných sietí môžu ušetriť 25% a pri volaniach do zahraničia až 33% z ceny hovoru. Slovanet očakáva, že do konca septembra počet objednávok prekročí 1000 ks.

Zdroj: tlačová správa

Neprehliadnite: