Webglobe je akreditovaný registrátor .EU domén

Tlačový servis  /  18. 08. 2005, 08:56

Spoločnosť WEBGLOBE, s.r.o., líder slovenského trhu webhostingových a doménových služieb, s potešením oznamuje s svojim zákazníkom, obchodným partnerom a odbornej verejnosti, že došlo k podpísaniu zmluvy medzi spoločnosťou WEBGLOBE a centrálnym registrátorom .eu domén – Združením EURid, o akreditácii spoločnosti WEBGLOBE ako registrátora nových internetových domén .eu.

Internetová doména prvého stupňa .eu je novou „country-code“ (ccTLD) doménou určenou pre subjekty, sídliace na území Európskej Únie. Momentálne je v štádiu ukončovania príprav na uvedenie do ostrej prevádzky – spustenie komerčnej registrácie je plánované na koniec roka 2005.

Službu registrácie .eu domén bude WEBGLOBE ponúkať ako pre svojich zákazníkov, tak aj veľkoobchodne. Obohatí tak svoju ponuku generických a národných domén (spolu asi 30 koncoviek) o túto lukratívnu doménu. Už teraz je možné zadať si na webovej stránke www.vasadomena.sk požiadavku na „predregistráciu“ (zaradenie do databázy čakateľov na registráciu) vašej .eu domény.

Zdroj: tlačová správa

Neprehliadnite: