Slovanet: Prví záujemcovia už telefonujú lacnejšie

Tlačový servis  /  17. 08. 2005, 21:19

Spoločnosť Slovanet poskytuje hlasové služby iba týždeň a už si ich objednalo viac ako 200 nových zákazníkov, ktorí chcú ušetriť. Do konca roka Slovanet plánuje zvýšiť tento počet na 3000 zákazníkov.

Volacie programy Slovanetu, ktoré poskytuje od 4. augusta, sú najlacnejšie v porovnaní s konkurenciou. Službu Ušetrite, s ktorou môžu zákazníci ušetriť pri telefonovaní až 54% si od jej spustenia objednalo viac ako 200 nových zákazníkov. Slovanet má v pláne zvýšiť ich počet do konca roka až na 3000.

„Napriek krátkosti času, odkedy sme telefonovanie spustili, je počet doteraz podpísaných zmlúv priaznivý a napĺňa nás optimizmom,“ hovorí Juraj Kováčik, obchodný riaditeľ Slovanetu. „Doposiaľ dosiahnuté výsledky nasvedčujú, že náš ambiciózny plán v oblasti získavania nových zákazníkov sa nám podarí splniť,“ dodáva J. Kováčik.

Užívateľov služby Ušetrite vyjde medzimestský hovor až o 54% lacnejšie v porovnaní s volacím programom ST Standard. Pri volaniach do mobilných sietí môžu zákazníci Slovanetu ušetriť 25% a pri volaniach do zahraničia až 33% z ceny hovoru.

Zdroj: tlačová správa

Neprehliadnite: