WebMonitor.sk – viac ako len meranie návštevnosti

Platená reklama  /  08. 08. 2005, 10:02

Po takmer dvojročnom vývoji a následnom polročnom testovaní je na slovenskom internete k dispozícií nová služba určená na monitorovanie a analýzu návštevnosti web stránok. Táto služba je výnimočná tým, že obsahuje marketingové nástroje, ktoré doteraz zriedkakedy boli súčasťou služieb určených na audit návštevnosti. WebMonitor.sk tak predstavuje službu na komplexné monitorovanie web stránok.

Poskytuje 43 prehľadných štatistických výstupov, ktoré si môžete nechať zasielať ako PDF reporty štatistík vo zvolenom rozsahu a periodicite do svojej e-mailovej schránky. Nemáte prehľad o tom, ako efektívne vynakladáte prostriedky na reklamu? WebMonitor.sk poskytuje nástroj na jednoduché vyhodnocovanie efektívnosti reklamných kampaní. Pokiaľ ste internetový obchodník, máte možnosť jednoducho sledovať vývoj konverzných akcií (objednávok) a porovnávať ho s inými štatistickými údajmi. WebMonitor.sk obsahuje i rad ďalších doplnkových služieb, ako filtrovanie IP adries návštevnkov, filtrovanie URL adries navštívených stránok, exporty štatistík (PDF, XLS, CSV), verejné sprístupnenie štatistík a iné. Pre relevantnosť štatistík je metodika merania návštevnosti implementovaná podľa predpisov IF ABC.



Všetci užívatelia môžu službu využívať v plnom rozsahu, pretože jednotlivé verzie sa líšia jedine v dobe archivácie dát, a to 3, 6, alebo 12 mesiacov, pričom hlavné štatistické údaje sa archivujú neobmedzene a sú prístupné prostredníctvom štatistík.

Spoplatnenie služby je založené na kreditovom systéme. Kredit sa upravuje raz za deň. Úprava sa skladá z dvoch zložiek - pevná (1,50 – 3,50 Sk/deň) a pohyblivá, ktorá závisí od množstva zobrazených stránok na meranom webe za daný deň (1,- – 3,- Sk/1000 stránok). Výhodou tohto systému spoplatnenia je fakt, že užívateľ platí iba za to, čo skutočne využíva, pričom svoj kredit si môže dobiť kedykoľvek, v ľubovolnej výške. Konkrétne ceny závisia od zvolenej verzie služby.

Svoj web môžete začať monitorovať už o 5 minút - teda okamžite po registrácii.

www.webmonitor.sk

Zdroj: Tlačová správa

Neprehliadnite: