Súťaž o návrh trička Inet.sk

Redakcia Inet.sk  /  31. 08. 2005, 00:00

Inet.sk vyhlasuje súťaž, z ktorej by mal vzísť návrh trička nášho internetového denníka. Aké sú podmienky? Je to jednoduché, stačí ak pošlete na e-mailovú adresu sutaz@inet.sk Váš návrh, a ak sa nám v redakcii bude dostatočne páčiť, odmena je Vaša.

Keďže v pôvodnom termíne sme nedokázali vybrať žiadny návrh, ktorý by dostatočne spĺňal naše predstavy, rozhodli sme sa súťaž predĺžiť až do konca septembra!

O čo sa súťaží? Odmena síce nie je veľká, ale nie je zároveň ani symbolická. Konkrétne súťažíte o finančnú odmenu v hodnote 2000 SK a 2 tričká podľa Vášho návrhu. Vaše návrhy môžete posielať do konca augusta, pri čom víťaza vyhlásime začiatkom septembra. Ak teda máte záujem si zarobiť pár koruniek za kúsok prejavu Vašej kreativity, neváhajte a pošlite nám Vaše návrhy. Už sa na ne nedočkavo tešíme.

Upozornenie: Ak sa nám žiadny z návrhov nebude páčiť, súťaž skončí bez výhercu a peniaze prepadnú v prospech ďalšej súťaže. V prípade, že vyberieme viacej výherných návrhov, finančná odmena sa spravodlivo rozdelí.

Neprehliadnite: