Výhodnejšie ceny SMS a MMS správ v sieti T-Mobile Chorvátsko

Tlačový servis  /  02. 06. 2005, 13:23

Spoločnosť T-Mobile Chorvátsko ponúka slovenským turistom v Chorvátsku počas letných mesiacov výhodnejšie ceny SMS a MMS správ v sieti T-Mobile Chorvátsko. Od 1. júna do 31. augusta 2005 môžu turisti zo Slovenska, ktorí strávia letnú dovolenku v Chorvátsku, posielať SMS a MMS správy lacnejšie denne od 17.00 do 19.00 hod. a navyše vyhrať exkluzívnu plavbu loďou po Jadrane.

Chorvátsky mobilný operátor T-Mobile Chorvátsko v nadchádzajúcej turistickej sezóne pripravil pre dovolenkujúcich návštevníkov zo Slovenska viacero výhod: akciu „SMS & MMS Happy Hours“* s osobitnou nízkou sadzbou pre odoslané SMS a MMS správy, špeciálne číslo 1555 pre jednoduché získavanie turistických informácií a SMS hru s možnosťou vyhrať hodnotné ceny.

Akciu „SMS & MMS Happy Hours“ spoločnosti T-Mobile Chorvátsko môžu používatelia mobilných služieb zo Slovenska využívať každý deň medzi 17.00 až 19.00 hod. od 1. júna až do 31. augusta tohto roku. Nič im preto nebude brániť okamžite odosielať obrázky vyhotovené počas ich nezabudnuteľnej dovolenky v Chorvátsku.

Všetci slovenskí turisti, ktorí v tomto období odošlú zo siete T-Mobile Chorvátsko SMS správu, sa zároveň zapoja aj do súťaže v rámci SMS hry organizovanej spoločnosťou T-Mobile Chorvátsko, v ktorej môžu ako hlavnú cenu vyhrať plavbu loďou po Jadrane v roku 2006. Zákazníci sa do tejto hry nemusia nijako zvlášť prihlasovať, vstúpia do nej automaticky po odoslaní ľubovoľnej SMS správy zo siete T-Mobile Chorvátsko, pričom každá ďalšia SMS správa zvyšuje ich šance na výhru.

Prvý chorvátsky mobilný operátor T-Mobile Chorvátsko poskytuje slovenským turistom v Chorvátsku aj tohto roku službu Tourist Mobile Info. Jednoduchým zavolaním na číslo 1555 zo siete T-Mobile Chorvátsko tak zákazníci môžu počas pobytu v Chorvátsku získať všetky dôležité turistické informácie napr. o dopravnej situácii na cestách, predpoveď počasia, adresy hotelov a súkromného ubytovania, informácie o odletoch a príletoch lietadiel, príchodoch a odchodoch vlakov, autobusov a trajektov, informácie o kultúrnych a športových udalostiach, národných parkoch, reštauráciách a taktiež informácie o službách poskytovaných spoločnosťou T-Mobile Chorvátsko. Tohtoročnou novinkou sú informácie pre nadšencov jachtingu, ktorí zavolaním na číslo 1555 môžu získať informácie o počasí na mori, informácie o prístavoch a obchodoch s príslušnými službami. Služba Tourist Mobile Info je dostupná v angličtine, chorvátčine, nemčine a taliančine.

Spolu s týmito výhodami môžu slovenskí turisti v Chorvátsku využívať aj službu „Home Short Code“, ktorá umožňuje prístup k hlasovej odkazovej schránke cez skrátenú voľbu. Zákazníci spoločnosti T-Mobile Slovensko majú teraz v sieti T-Mobile Chorvátsko k dispozícii aj možnosť surfovať po internete cez službu GPRS roaming a využívať služby UMTS.

Zdroj: tlačová správa

Neprehliadnite: