Zákazníci ST prechádzajú k lacnejšiemu Slovanetu - hovoria v Slovanete

Tlačový servis  /  01. 06. 2005, 00:00

Slovanet vďaka svojej akcii "Internet zadarmo" dosiahol v máji rekordný rast počtu nových klientov DSL služieb. Užívatelia Rodinného internetu a iných dial-up služieb sa rozhodli využiť ponuku Slovanetu, v rámci ktorej môžu do konca roka bezplatne používať rýchly internet s produktom GoDSL 600. Pre veľký úspech tejto akcie sa Slovanet rozhodol predĺžiť ju do 30. júna.

Májová akcia, v rámci ktorej Slovanet ponúkal vysokorýchlostný internet zadarmo až do konca roka, zaznamenala veľký úspech. Vďaka nej Slovanet v máji predal historicky najviac DSL služieb. Užívatelia Rodinného internetu a iných dial-up služieb od Slovak Telecomu využili možnosť bezplatne získať vysokorýchlostné pripojenie k internetu. Slovanet im v rámci akcie poskytne svoju službu GoDSL 600 zadarmo až do 31.12.2005 pri 24?mesačnej viazanosti. Platnosť tejto ponuky teraz predlžuje až do konca júna.

„Sme radi, že užívatelia drahých a pomalých dial-up služieb si aj vďaka našej kampani uvedomili ich nevýhody. Rozhodli sa využiť našu ponuku bezplatného vysokorýchlostného internetu, keďže im nie je ľahostajná rýchlosť ani kvalita pripojenia. Mesiac máj sa tak pre Slovanet stal historicky najúspešnejším v predaji GoDSL služieb,“ hovorí Roman Greguš, marketingový riaditeľ Slovanetu. Touto akciou sme opäť potvrdili, že naše produkty sú najlacnejšie v porovnaní s konkurenciou“, dodáva R. Greguš.

Zákazníci Slovak Telecomu, ktorí doteraz platili 299 Sk za Rodinný internet alebo iné vysoké poplatky za dial-up služby, dostanú od Slovanetu možnosť zadarmo využívať moderné vysokorýchlostné pripojenie. Všetkých užívateľov vyjde rýchly internet so Slovanetom len na 249 Sk, ktoré budú platiť Slovak Telecomu za DSL prípojku a za službu GoDSL 600 nebudú pri 24 mesačnej viazanosti platiť do konca roka vôbec nič. Ak si užívatelia objednajú iný dátový produkt GoDSL s dvojročnou viazanosťou, dostanú 20% zľavu a 600 MB navyše k predplatenému objemu dát úplne zadarmo. Ponuka stále platí aj pre zákazníkov všetkých ostatných internetových poskytovateľov.

Poznámka: Všetky ceny v tlačovej správe sú uvedené bez DPH.

Príloha: Porovnanie nákladov na prevádzku GoDSL 600 a Rodinného internetu

Slovanet
vysokorýchlostné pripojenie

Slovak Telecom

dial-up pripojenie

ST DSL prípojka – akciová cena

(užívateľ platí Slovak Telecomu)

249 Sk

Rodinný internet

299 Sk

Služba GoDSL 600

0 Sk

Služba ST Online - Dial Basic

99 Sk

Spolu

249 Sk

Spolu

398 Sk

Rýchlosť v kbit/s (download/upload)

512/128

Rýchlosť v kbit/s

analógové pripojenie


56


Všetky ceny v tabuľke sú uvedené bez DPH.

zdroj: tlačová správa Slovanetu

Neprehliadnite: