Tipovanie cez internet ponúkajú aj slovenské firmy

Matúš Serdula  /  30. 04. 2005, 00:00

Majstrovstvá sveta v hokeji sú tu a tak vám prinášame článok o možnostiach tipovania cez internet. Zatiaľ čo v Česku je tipovanie cez internet protizákonné, na Slovensku máme v tejto oblasti liberálnejšie zákony a tak stávkovanie cez internet ponúkajú aj dve slovenské firmy. Okrem nich môžete tipovať aj v zahraničných internetových stávkových kanceláriach.

Aj keď je tipovanie cez internet v Česku zakázané, neznamená to že by českí občania cez internet netipovali. Využívajú však služby spoločností sídliacich v zahraničí. Na Slovensku si okrem zahraničných firiem môžeme zvoliť aj z dvoch slovenských - Tipos a.s. a Doxx-net s.r.o. .

Tipos je štátna spoločnosť prevádzkujúca lotériové a stávkové hry. Súkromná spoločnosť Doxx patrí do skupiny spoločností, ktoré prevádzkujú aj kamenné stávkové kancelárie pod značkou Doxx alebo aj reštaurácie a stravné lístky.

Predstavujeme eTip.sk

Štátna spoločnosť Tipos okrem tipovania na športové udalosti ponúka aj možnosť zapojiť sa cez internet do lotérií ako napríklad Keno10 či Loto. Ponúka možnosť vkladu cez internetbankingové služby piatich slovenských bánk a aj cez kreditné karty. Po uskutočnení vkladu je kredit hráčovi pripísaný na jeho hráčsky účet takmer okamžite. Hráč má kedykoľvek možnosť požiadať o výplatu svojho kreditu z hráčskeho účtu. Peniaze budú hráčovi vyplatené na jeho bankový účet, ktorý uviedol pri registrácii. Prevod peňazí sa uskutoční najneskôr nasledujúci pracovný deň a hráč peniaze na svoj účet dostane do dvoch pracovných dní od odoslania - rýchlosť prevodu záleží od banky hráča - Tipos peniaze odosiela z účtu v Tatra banke.
Tipos a.s. prevádzkuje svoju online herňu na stránke:
http://www.etip.sk

Predstavujeme Doxx-net.sk

Doxx na internete ponúka iba možnosť tipovať na športové podujatia, keďže prevádzkovanie iných hier mu neumožňujú zákony. Po registrácii hráč dostane špeciálne hráčske číslo, ktoré je potrebné použiť pri vklade. Vklad je možné uskutočniť iba bankovým prevodom z vášho účtu. Pri bankovom prevode sa vaše hráčske číslo používa ako variabilný symbol, na základe čoho Doxx identifikuje platbu. Bankový prevod je možné uskutočniť na jeden z účtov v piatich slovenských bankách. O výber výhry je možné požiadať kedykoľvek. Peniaze sa posielajú na váš bankový účet. Po uskutočnení prvej stávky vám bude na hráčske konto pripísaný bonus vo výške 20% z prvej stávky.
Doxx-net s.r.o. prevádzkuje svoju online herňu na stránke:
http://www.doxx-net.sk

Naše skúsenosti

Obidve slovenské spoločnosti sme vyskúšali a môžeme potvrdiť, že ich správanie bolo seriózne. Vklady aj výplaty výhier boli rýchle a presné. Spoločnosť Tipos spočiatku vyplácala menšie výhry ako tipujúcemu na tikete deklarovala - chyba nastala zlým zaokrúhľovaním a rozdiel bol iba v korunách. O chybe sme spoločnosť Tipos informovali a následne bola odstránená.

Zahraničné internetové stávkové kancelárie

Okrem slovenských spoločností môžete skúsiť aj veľké medzinárodné stávkové spoločnosti. Pre Slovákov sú však výhodnejšie slovenské stávkové spoločnosti, pretože ponúkajú jednoduchšie možnosti prevodu peňazí.

Vklad do zahraničnej internetovej stávkovej kancelárie je možné uskutočniť cez kreditné karty, prevod na bankový účet pri ktorom sa však platia vyššie poplatky za prevod a je aj pomalší, alebo je možné použiť aj iné služby ponúkajúce prevody peňazí.

Výber výhry je možné uskutočniť šekom, bankovým prevodom, cez kreditnú kartu Visa (nie Visa Electron) alebo inými službami (NETeller, ...).

Medzinárodné stávkové kancelárie:

Gamebookers.com

BetAndWin.com

SportingBet.cz

William Hill - WillHil.com


Účasť na stávkových hrách je povelená iba osobám starším ako 18 rokov.

INET.sk ani autor článku neručia za serióznosť žiadnej zo spomínaných stávkových kancelárií a nezodpovedajú ani za prípadné straty.

Neprehliadnite: