DanubiaTel kúpil EuroWeb Slovakia

Tlačový servis  /  21. 04. 2005, 18:46

Odkúpením 100 %-ného balíka akcií od holdingu EuroWeb International, Inc., 15. apríla 2005 spoločnosť DanubiaTel, a.s. úspešne dokončila akvizíciu spoločnosti EuroWeb Slovakia, a.s. Týmto krokom sa napĺňa stratégia skupiny DanubiaTel, ktorou je upevňovanie vedúcej pozície medzi alternatívnymi operátormi.

EuroWeb Slovakia, a.s. je poskytovateľom širokého spektra internetových služieb pre domácnosti i firemných klientov, medzinárodných dátových a hlasových služieb. Je členom organizácie spravujúcej prideľovanie doménových mien a adries ICANN a národným registrátorom Top Level Domains (TLD).

EuroWeb je už tretím telekomunikačným podnikom, ktorý je začlenený do skupiny DanubiaTel. Odkúpením tejto spoločnosti získala skupina operátora, ktorý poskytuje elektronické komunikačné služby domácnostiam a malým firmám.

Skupina DanubiaTel dosiahla v roku 2004 obrat, z poskytovania elektronických komunikačných a integrátorských služieb, vo výške 523 mil. Sk a je najväčším alternatívnym operátorom na slovenskom trhu.

Zdroj: tlačová správa

Neprehliadnite: