Internet chello už aj v Trnave!

Tlačový servis  /  18. 04. 2005, 00:00

Spoločnosť UPC Slovensko prináša do Trnavy vysoko-rýchlostný časovo neobmedzený internet za fixný mesačný paušál – Trnava sa stáva súčasťou európskej rodiny chello.

Spoločnosť UPC Slovensko uvádza v týchto dňoch v Trnave širokopásmovú internetovú službu chello. Internet chello poskytuje vysoko-rýchlostné pripojenie, za ktoré používateľ zaplatí iba jeden fixný mesačný paušál bez ohľadu na čas strávený na internete. Služba chello je vedúcim európskym poskytovateľom širokopásmového internetového pripojenia cez kábel s viac ako1,2 milióna zákazníkov v dvanástich európskych krajinách a vyše 10 000 používateľmi na Slovensku, kde bolo dostupné zatiaľ len v Bratislave a od začiatku apríla aj v Žiline. Od dnešného dňa sa súčasťou európskej rodiny chello stáva aj mesto Trnava.

Širokopásmová služba chello ponúka nonstop pripojenie na internet za jeden fixný mesačný paušál, čím umožňuje časovo neobmedzený a jednoduchý prístup k zábave a informáciám. Vďaka vysokým prenosovým rýchlostiam služby chello sú internetové videosekvencie na úrovni výstupov z televízie a internetové stránky sa zobrazujú okamžite – môžete zabudnúť na význam slova čakať. Prístup na internet cez chello je okrem toho niekoľkokrát rýchlejší a kvalitnejší ako cez dial-up pripojenie, ISDN či mobilný EDGE. V porovnaní s ADSL prístupom na internet má tú výhodu, že používateľ chello platí iba jeden účet, jeden fixný mesačný paušál a žiadne ďalšie poplatky. chello navyše umožňuje paralelné sledovanie káblovej televízie.

Záujemcovia o internet chello si môžu vybrať spomedzi piatich služieb chello: easy, light, classic, plus a professional, ktoré sú šité na mieru pre jednotlivé skupiny internetových používateľov (podrobnejšie údaje v tabuľke). Popri vysokých rýchlostiach a nonstop prístupu na internet za jeden mesačný paušál, každý používateľ chello získava bezplatne aj vysoko-účinnú antivírusovú a antispamovú ochranu, exkluzívny prístup na širokopásmový portál chello a vysokú úroveň 24-hodinového klientského servisu služby chello.

Som rád, že všetky tieto výhody internetovej služby chello budú odteraz výsadou aj obyvateľov mesta Trnava,“ uviedol Martin Maťašeje, generálny riaditeľ spoločnosti UPC Slovensko. Ako dodal, služba chello sa od svojho uvedenia na Slovensku v apríli 2003 stala synonymom rýchleho a spoľahlivého pripojenia na internet za prijateľnú cenu.Vďaka svojím prednostiam sa internet po kábli teší čoraz väčšej obľube, o čom svedčí aj dramatické zvýšenie počtu používateľov služby chello, ktorý vo februári tohto roku presiahol počet 10 000. Som presvedčený, že mnoho ďalších spokojných používateľov si chello nájde aj v Trnave,“ skonštatoval Martin Maťašeje.

Výhody internetu chello

Cena. Medzi hlavné prednosti služby chello patrí cena. Používateľ chello platí mesačne len jeden fixný paušál – bez ohľadu na čas strávený pripojením na internete. Počas kampane za inštaláciu používateľ chello zaplatí iba 1,- Sk a modem dostane na používanie zadarmo.

Výhody internetu chello

  • Cena. Medzi hlavné prednosti služby chello patrí cena. Používateľ chello platí mesačne len jeden fixný paušál – bez ohľadu na čas strávený pripojením na internete. Počas kampane za inštaláciu používateľ chello zaplatí iba 1,- Sk a modem dostane na používanie zadarmo.
  • Dostupnosť. Služba chello je dostupná. Každý, kto má doma káblovú televíziu spoločnosti UPC Slovensko, môže mať aj internet. Používanie internetu chello si pritom nevyžaduje prechod na drahší telefónny paušál, chello neobsadzuje existujúcu telefónnu linku pretože chello ani nie je viazané na odber telefónnej služby. To všetko za jeden fixný mesačný paušál – na konci mesiaca sa nemusí obávať nepríjemného prekvapenia pri pohľade na účet za telefónnu linku. Služba chello navyše umožňuje paralelné sledovanie káblovej TV, ale ak používateľ chello nemá záujem o služby káblovej televízie, nemusí si ju objednávať ani za ňu platiť. Môže si objednať len službu chello.
  • Rýchlosť. Služba chello je rýchla, netreba sa zdĺhavo pripájať, nehrozí riziko preťažených či obsadených liniek a sťahovanie jednotlivých web stránok trvá pár sekúnd. V súčasnosti služba chello dosahuje rýchlosti prenosu dát až do 4096/512 kb/s. Spoločnosť UPC získala nedávno novú technológiu EuroDOCSIS 2.0, určenú na dátovú komunikáciu prostredníctvom káblových sietí, ktorá umožňuje prenos dát rýchlosťou až do 50 Mb/s.
  • Kvalitné pripojenie. Služba chello sa vyznačuje stabilným a kvalitným pripojením - videosekvencie sú na úrovni výstupov z televízie, zvukové záznamy znejú ako z CD nosiča a obrázky sú jasné a ostré.
  • Bonusy. Každý používateľ chello získa viacero bonusov: bezplatne získa vysoko-účinnú antivírusovú a antispamovú ochranu, webkameru, exkluzívny prístup na širokopásmový portál chello a vysokú úroveň 24-hodinového klientského servisu služby chello.

Prehľad rýchlostí a cien služieb internetu chello:

Názov služby

downstream (kbit/s)

upstream (kbit/s)

Mesačný poplatok

chello easy

256

64

799,- Sk s DPH

671,- Sk bez DPH

chello light

1024

128

1099,- Sk s DPH

924,- Sk bez DPH

chello classic

2048

256

1699,- Sk s DPH

1428,- Sk bez DPH

chello plus

3072

256

2399,- Sk s DPH

2016,- Sk bez DPH

chello professional

4096

512

4999,- Sk s DPH

4201,- Sk bez DPH

zdroj: tlačová správa UPC

Neprehliadnite: