Už vyše štvrťmilióna volacích programov od ST si našlo svojich zákazníkov

Tlačový servis  /  13. 04. 2005, 15:57

Vyše štvrťmilióna voliteľných volacích programov - ST Pohoda, ST Extra a ST Maxi od Slovak Telecomu si našlo svojich zákazníkov. Záujem o volací program ST Pohoda neustále narastá, len v marci tohto roku si ho objednalo vyše 40 000 domácností.

Program ST Pohoda ponúka okrem výhodnej ceny 1 Sk za celé volanie do 30 minút, aj možnosť telefonovať úplne zadarmo. V súčasnosti môžu zákazníci využívajúci tento volací program volať okrem nedieľ a sviatkov aj počas sobôt po dobu 12 mesiacov úplne zadarmo.
Navyše zákazníci získajú volací program ST Pohoda za cenu nižšieho volacieho programu ST Standard, t.j. za 249,- Sk (bez DPH) mesačne po dobu 12 mesiacov. Akcia platí pre zákazníkov, ktorí si v období od 1. februára 2005 do 30. apríla 2005 zriadia telefónnu prípojku s programom ST Pohoda alebo zmenia volací program z nižšieho volacieho programu na program ST Pohoda.
Program ST Pohoda si môžu záujemcovia zriadiť aj v prebiehajúcej akcii Jarný super balík za rovnako výhodných podmienok. Jarný super balík obsahuje rok miestnych a medzimestských volaní zadarmo, 3 mesiace internetu zadarmo, možnosť zakúpenia bezšnúrového telefónu už od 99,- Sk (bez DPH) a počítačovej zostavy za cenu 11.990,- Sk (bez DPH). Súčasťou tohto balíka je aj zriadenie telefónnej prípojky za korunu. Akcia, ktorá je určená nielen pre nových, ale aj súčasných zákazníkov Slovak Telecomu, bude prebiehať až do 30. júna 2005.

Bližšie informácie o službách a produktoch spoločnosti Slovak Telecom je možné získať na bezplatnom čísle 0800 123 456, na miestach predaja ST a na stránke www.telecom.sk.

ZDROJ: tlačová správa

Neprehliadnite: