Internet chello už aj v Žiline!

Tlačový servis  /  05. 04. 2005, 00:00

Spoločnosť UPC Slovensko prináša do Žiliny vysokorýchlostný časovo neobmedzený internet za fixný mesačný paušál – Žilina sa stáva súčasťou európskej rodiny chello.

Služba chello je vedúcim európskym poskytovateľom širokopásmového internetového pripojenia cez kábel s viac ako 1,2 milióna zákazníkov v dvanástich európskych krajinách a vyše 10 000 používateľmi na Slovensku, kde bolo dostupné zatiaľ len v Bratislave. Od 4.4.2005 sa súčasťou európskej rodiny chello stáva aj mesto Žilina.

Širokopásmová služba chello ponúka nonstop pripojenie na internet za jeden fixný mesačný paušál, čím umožňuje časovo neobmedzený a jednoduchý prístup k zábave a informáciám. Vďaka vysokým prenosovým rýchlostiam služby chello sú internetové videosekvencie na úrovni výstupov z televízie a internetové stránky sa zobrazujú okamžite – môžete zabudnúť na význam slova čakať. Prístup na internet cez chello je okrem toho niekoľkokrát rýchlejší a kvalitnejší ako cez dial-up pripojenie, ISDN či mobilný EDGE. V porovnaní s ADSL prístupom na internet má tú výhodu, že používateľ chello platí iba jeden účet, jeden fixný mesačný paušál a žiadne ďalšie poplatky. chello navyše umožňuje paralelné sledovanie káblovej televízie.

Záujemcovia o internet chello si môžu vybrať spomedzi piatich služieb chello: easy, light, classic, plus a professional, ktoré sú šité na mieru pre jednotlivé skupiny internetových používateľov (podrobnejšie údaje v tabuľke). Popri vysokých rýchlostiach a nonstop prístupu na internet za jeden mesačný paušál, každý používateľ chello získava bezplatne aj vysoko-účinnú antivírusovú a antispamovú ochranu, exkluzívny prístup na širokopásmový portál chello a vysokú úroveň 24-hodinového klientského servisu služby chello.

Prehľad rýchlostí a cien služieb internetu chello:

Názov služby

downstream (kbit/s)

upstream (kbit/s)

Mesačný poplatok

chello easy

256

64

799,- Sk s DPH

671,- Sk bez DPH

chello light

1024

128

1099,- Sk s DPH

924,- Sk bez DPH

chello classic

2048

256

1699,- Sk s DPH

1428,- Sk bez DPH

chello plus

3072

256

2399,- Sk s DPH

2016,- Sk bez DPH

chello professional

4096

512

4999,- Sk s DPH

4201,- Sk bez DPH



„Som rád, že všetky tieto výhody internetovej služby chello budú odteraz výsadou aj obyvateľov mesta Žilina,“ uviedol Martin Maťašeje, generálny riaditeľ spoločnosti UPC Slovensko. „Vďaka svojím prednostiam sa internet po kábli teší čoraz väčšej obľube, o čom svedčí aj dramatické zvýšenie počtu používateľov služby chello, ktorý vo februári tohto roku presiahol počet 10 000. Som presvedčený, že mnoho ďalších spokojných používateľov si chello nájde aj v prekrásnej Žiline,“ skonštatoval Martin Maťašeje.

Kto si objedná jednu zo služieb internetu chello v období od 1.4.2005 do 31.5.2005 získa okrem zľavneného mesačného paušálu taktiež inštaláciu za 1,- Sk, nulový depozit za modem a webkameru. Záujemcovia o služby chello sa môžu viac informácií dozvedieť na UPC Infolinke 02/594 22 333, prípadne na www.upc.sk alebo na www.chello.sk. 

Internetová služba chello bude do konca tohto roku sprístupnená aj v Trnave a Košiciach. chello je vedúcim európskym poskytovateľom širokopásmového internetového pripojenia cez kábel s viac ako 1 200 000 zákazníkmi v dvanástich európskych krajinách: Holandsku, Rakúsku, Švédsku, Nórsku, Francúzsku, Belgicku, Írsku, Poľsku, Maďarsku, Českej republike, Rumunsku a na Slovensku.


Zdroj: Tlačová správa UPC

Neprehliadnite: