Nový antidialer dostupný na stránkach ST

Tlačový servis  /  21. 03. 2005, 00:00

Spoločnosť Slovak Telecom od dnešného dňa v podvečer sprístupní pre užívateľov nový antidialer OptimAccess Dial 3, ktorý si zákazníci budú môcť bezplatne stiahnuť z internetových stránok ST (www.telecom.sk, www.stonline.sk).

Tento program nahradí doposiaľ poskytovaný ST Guard. Nový antidialer je v porovnaní s ST Guardom užívateľsky prívetivejší. Má vlastný inštalátor, je lokalizovaný v anglickom a slovenskom jazyku.

Od verzie operačného systému Windows 2000 a vyššie zamedzí vytočeniu akéhokoľvek nepovoleného čísla, a teda iný/nežiadúci hovor sa nikdy neuskutoční. Pri nižších verziách operačného systému Windows funguje na rovnakom princípe ako ST Guard, t. z. detekuje neznáme pripojenie až po jeho uskutočnení.

Nový antidialer ponúka aj možnosť uzamknutia nastavení povolených čísel a ochranu nastavení heslom. Priamo v programe sú prednastavené povolené čísla 01919 pre ST Online Dial Up a 0819 000 019 pre ST Online Credit. Zákazník ST Online nemusí pre korektné fungovanie ochrany urobiť nič viacej, ako si program nainštalovať do počítača. Zákazník, ktorý využíva pre pripojenie do internetu iného poskytovateľa, môže manuálne doplniť príslušné číslo.

Neprehliadnite: