Zaujímavé ceny DSL pripojenia v Jarnom super balíku od ST

Tlačový servis  /  17. 03. 2005, 00:00

Slovak Telecom ponúka od 15. marca 2005 bytovým zákazníkom „Jarný super balík“, ktorý obsahuje rok miestnych a medzimestských volaní zadarmo(po prevolaní voľných minút), 3 mesiace pripojenia do internetu rovnako zadarmo, možnosť zakúpenia bezšnúrového telefónu už od 99,- Sk a počítačovú zostavu za 11.990,- SK. Akcia určená nielen pre nových, ale aj súčasných zákazníkov Slovak Telecomu, bude prebiehať do 30. júna 2005. Súčasťou „Jarného super balíka“ je aj zriadenie telefónnej prípojky za korunu.

Noví zákazníci

Získajú zriadenie telefónnej prípojky za korunu spolu s aktiváciou vybraného volacieho programu. Nasledujúcich 12 mesiacov bude mať po prevolaní voľných minút v zvolenom programe miestne a medzimestské volania v slabej a víkendovej prevádzke úplne zadarmo. Noví zákazníci si môžu vybrať niektorý z volacích programov ST Standard, ST Pohoda, ST Maxi alebo ST Extra.

V prípade, ak má zákazník záujem aj o využívanie internetu, môže sa v rámci tejto akcie rozhodnúť pre vysokorýchlostný internet DSL alebo pre dial-upový internet. Zákazníci, ktorí sa rozhodnú pre vysokorýchlostný DSL internet, získajú službu ST DSL doma za zníženú cenu 299,- Sk (bez DPH) mesačne po dobu 12 mesiacov, t.j. za cenu dial-up služby Rodinný internet. Súčasne sa môžu rozhodnúť pre služby internetového pripojenia ST Online DSL DATA 1000 alebo DSL FLAT Home, ktoré získajú na 3 mesiace zadarmo. Podmienkou v tomto prípade je viazanosť ST DSL doma a ST Online DSL DATA 1000 alebo DSL FLAT Home po dobu 24 mesiacov. V prípade, ak zákazník neprejaví záujem o vysokorýchlostný internet, môže získať Rodinný Internet na 3 mesiace zadarmo. Zriadenie a výhodné trojmesačné využívanie programu Rodinný Internet nepodlieha žiadnej časovej viazanosti.


Existujúci zákazníci

získajú na 12 mesiacov po prevolaní voľných minút vo svojom programe miestne a medzimestské volania v slabej a víkendovej prevádzke zadarmo a to v prípade, ak sa rozhodnú pre jeden z internetových benefitov, t.j. v súčasnosti nevyužívajú služby Rodinný internet alebo ST DSL. Podmienkou poskytnutia „Jarného super balíka“ existujúcemu zákazníkovi je aktivovaný volací program ST Pohoda, ST Maxi, ST Extra.

Zákazníci sa môžu v rámci tejto akcie rozhodnúť buď pre vysokorýchlostný internet DSL alebo pre dial-upový internet. Môžu využiť akciu na službu ST DSL Doma za zníženú cenu 299,-Sk (bez DPH) mesačne po dobu 12 mesiacov, t.j. za cenu dial-up služby Rodinný internet. Súčasne sa môžu rozhodnúť aj pre služby internetového pripojenia ST Online DSL DATA 1000 alebo DSL FLAT Home, ktoré získajú tak isto ako noví zákazníci na 3 mesiace zadarmo. Podmienkou v tomto prípade je viazanosť ST DSL doma a ST Online DSL DATA 1000 alebo DSL FLAT Home po dobu 24 mesiacov. V prípade Rodinného Internetu na 3 mesiace zadarmo je viazanosť 12 mesiacov.


Noví, ale aj existujúci zákazníci si môžu zakúpiť bezšnúrový telefónny prístroj už od 99,- Sk (bez DPH) a s internetom aj počítačovú zostavu PC Basic Space za 11.990,- Sk (bez DPH). Výhodou ponuky PC Basic Space od Slovak Telecomu je možnosť vyskúšať si počítač bez rizika, pretože zákazník ho môže vrátiť do 14 dní bez udania dôvodu a bude mu vrátená plná čiastka. Akciové ceny telefónov sú stanovené v závislosti od typu voliteľného volacieho programu, ktorý si zákazník zvolí. Spolu s telefónom získava za korunu aj službu CLIP a u vybraných typov telefónov 10 bezplatných SMS mesačne počas celej doby viazanosti, ktorá je pri kúpe týchto telefónov 18 mesiacov.

Príklad: Zriadenie DSL pripojenia a s tým súvisiace mesačné poplatky - nový zákazník:

JEDNORAZOVÉ VÝDAVKY

viazanosť
12 mesiacov

viazanosť 24 mes.

zriadenie ST DSL Doma (jednorazový výdavok)

999,-Sk

1,-Sk

poplatok za (najlacnejší) ADSL modem (jednorazový výdavok)

2790,- Sk

2790,- Sk

 

 

 

MESAČNÉ POPLATKY ST a ISP

hlasová služba napr.ST Standard

249,- Sk

249,- Sk

ST DSL Doma

299,- Sk

299,- Sk prvý rok

ST Online DSL FLAT home Basic (alebo DSL DATA 1000, 3500, alebo alternatívni ISP – Internet Service Provideri)

490,- (zľava 10% pri viazaní 12mes. =441,-)

490,- Sk  3mesiace zdarma + zľava 20%


Poznámky:
-uvedené ceny sú bez DPH
-v akcii možno využiť služby alternatívnych ISP DSL providerov
Akého DSL providera si vybrať?
-zákazník ST získava pri viazanosti na 24 mesiacov automaticky zľavu 20% z mesačných poplatkov za službu ST Online DSL, zľava plynie až od štvrtého mesiaca, nakoľko prvé 3 mesiace má zákazník zadarmo
- ak sa zákazník rozhodne zaviazať ST na 12 mesiacov, získava na vybrané služby DSL DATA alebo DSL FLAT zľavu 10% (s výnimkou DSL DATA 200)
- modemy sa dajú zakúpiť aj u jednotlivých ISP providerov, niektorí napr. ponúkajú modem za 1 Sk, ak sa zaviažete na 12 mesiacov


Technická špecifikácia - PC Basic Space

PC zostava je určená pre menej náročných užívateľov (žiaci a študenti). Plne postačuje pre bežnú prácu s kancelárskym softvérom, fotografiami a internetom. K tomuto počítaču je možné si dokúpiť 15" LCD monitor len za 4 999,- Sk s DPH. Každý zákazník ešte navyše ako darček získa OS Microsoft Windows XP Home Edition v hodnote 3.000,- Sk.

 

Zostava je dimenzovaná na surfovanie po internete (obsahuje analógový modem), počúvanie hudby, pozeranie filmov, spracovanie digitálnych fotografií, ale aj hranie náročnejších hier (k dispozícii je externá grafická 3D karta 64 MB). Samozrejme po vybavení vhodným softvérom môže byť veľmi dobrým pomocníkom nejednej kancelárie.

 

Spoločnosť Slovak Telecom zároveň ponúka:

    bezplatné doručenie a inštaláciu priamo u vás doma do 10 dní od objednania,

    prístup na linku technickej podpory (pondelok až piatok od 9.00 do 18.00 hod.),

    2 roky bezplatných servisných služieb priamo u vás doma +1 rok v autorizovaných servisoch,

    pozáručný servis priamo v autorizovaných servisoch počas 2 rokov po uplynutí záruky.

 

Garancia vrátenia peňazí

Ak si zákazník kúpi počítač PC Basic Space a nebude s ním spokojný, môže ho do 14 dní od dodania vrátiť a budú mu vrátené peniaze! Podmienkou vrátenia peňazí je, že počítač zákazník vráti nepoškodený a na počítači nebude zaregistrovaný operačný systém Windows.

 

Predaj aj na splátky

Za počítač PC Basic Space nemusí zákazník platiť v hotovosti. Môže si vybrať výhodný splátkový systém šitý na mieru podľa svojich finančných možností, ktorý zabezpečuje spoločnosť GE Money Multiservis.

 

Pracovníci ST na miestach predaja zákazníkom radi poradia, aký spôsob financovania počítača je pre nich najvýhodnejší.


 

Parametre zostavy PC Basic Space:

 

  • Procesor AMD Sempron 2300+
  • Microsoft Windows XP Home Edition - slovenská verzia
  • DDR 256 MB 400MHz RAM
  • 17“ CRT Monitor TCO99 1280x1024/65Hz
  • 40GB/7200 ot/min Hard disk
  • Grafická karta nVidia G2 MX400 64MB
  • 4 x USB 2.0, 1x sériové, 1x paralelné rozhrania
  • CD/RW 52/52/24
  • integrovaný analógový modem
  • integrovaná 10/100Mbps sieťová karta
  • FDD 3,5“
  • aktívne reproduktory

 

Zdroj: Tlačová správa Slovak Telecom

Neprehliadnite: