Slovanet predstavil hudobno-filmový portál GoFun

Redakcia Inet.sk  /  08. 03. 2005, 00:00

NOVINKA / Portál www.gofun.sk ponúka množstvo hudobných videoklipov a filmových ukážok zadarmo pre klientov Slovanetu. Slovanet tak získava silný marketingový nástroj na akvizíciu nových zákazníkov, udržanie si súčasných zákazníkov a popagáciu svojej značky.

Prezerať hudobné videoklipy a filmové ukážky zatiaľ môžu len klienti Slovanetu využívajúci služby  GoDSL Štart, GoDSL 600-10000 a GoDSL SemiFlat.  Podrobnejšie informácie nájdete na www.gofun.sk.

Slovanet nedávno uskutočnil prieskum, v ktorom zisťoval o aký druh obsahu majú užívatelia internetu záujem. Podľa jeho výsledkov z 1800 opýtaných internetových užívateľov viac ako polovici na internete chýba zábavný obsah. Viac ako 50% z 1800 opýtaných respondentov by radi využívali internet na pozeranie filmov, počúvanie hudby alebo hranie on-line hier.

Slovanet preto prichádza na trh s novým internetovým médiom - portálom GoFUN, plným zábavného obsahu. V súčasnosti je určený zákazníkom služieb GoDSL, ktorí ho môžu využívať bezplatne ako doplnkovú službu. Od dnešného dňa sú na portáli www.gofun.sk dostupné videoklipy slovenských a zahraničných interpretov a ukážky najnovších filmov. Tento portál predstavuje nový spôsob poskytovania telekomunikačných služieb, ktorý kombinuje služby rýchleho internetu, internetovej zábavy a čoskoro sa k nim pridá aj lacné telefonovanie. Kombinácia týchto troch služieb je vo svete známa pod názvom triple-play.

Slovanet mieni obsah neustále dopĺňať a aktualizovať. Časom pribudnú služby virtuálnej videopožičovne, hranie on-line hier, či dokonca televízne a rozhlasové vysielanie. Slovanet realizoval projekt GoFUN v spolupráci s hudobnými vydavateľstvami Forza Music a Universal Music a filmovými distribútormi Bonton Home Video a SPI International.

(zdroj: tlačová správa Slovanetu a www.gofun.sk)

Neprehliadnite: