Nové telefóny v ponuke ST a Orange

Jana Gombošová  /  01. 03. 2005, 00:00

Slovak Telecom od marca rozširuje ponuku akciových telefónov, umožňujúcich písanie, odosielanie a prijímanie sms správ. Orange Slovensko zase zahrnul do svojej ponuky "najväčší mobilný telefón na svete", ktorý kopíruje vzhľadom i veľkosťou klasické telefóny. Spolu s novými paušálmi Doma 45 a Firma 55 teda Orange konkuruje volacím programom ST Standard a ST Business Standard pre pevné linky.

Slovak Telecom pripravil pre svojich zákazníkov od 1. marca 2005 zaujímavé rozšírenie ponuky akciových telefónov. Prvýkrát sa v ponuke objaví telefónny prístroj s farebným displejom - Siemens Gigaset S100 colour.

Súčasťou akciovej ponuky je zriadenie doplnkovej služby CLIP za zvýhodnenú cenu 1,- Sk bez DPH a bezplatné získanie 10 SMS mesačne v rámci siete ST po dobu 18 mesiacov. Bezšnúrové telefóny od Slovak Telecomu môžu získať všetci zákazníci, ktorí využívajú volacie programy ST Mini, ST Standard, ST Pohoda, ST Maxi, ST Extra, ST Business Standard, ST Business Aktiv, ako aj zákazníci prechádzajúci na vyšší voliteľný volací program.

Akciové predajné ceny telefónnych prístrojov sú odstupňované podľa používania jednotlivých volacích programov. Podmienkou poskytnutia zľavnenej ceny je záväzok využívať verejnú telefónnu službu a zvolený volací program nepretržite najmenej po dobu 18 mesiacov.

Orange Slovensko uviedol na trh 14.februára 2005 novinku - "najväčší mobilný telefón na svete" od českého výrobcu Jablotron. Tento telefón si budú môcť na Slovensku kúpiť exkluzívne len zákazníci Orangeu a bude sa predávať pod názvom Priama linka v spojení s mesačnými programami Domov 45 a Firma 55. Nové paušály teda konkurujú volacím programom ST Standard a ST Business Standard pre pevné linky.

Pre domácnosti je určená Priama linka s mesačným programom Domov 45. Za 99 korún bez DPH si ju môžu aktivovať zákazníci, ktorí v sieti Orange Slovensko využívajú Paušál 50+SMS alebo vyšší aspoň 120 dní. Akciová cena prístroja pri viazanosti 24 mesiacov je 390 Sk vrátane DPH. V rámci paušálu Doma 45 za mesačný poplatok 239 Sk bez DPH získa zákazník 45 minút na volania v sieti Orange Slovensko a do siete Slovak Telecom.

Firemní zákazníci, ktorí využívajú Paušál 50+SMS alebo vyšší, si môžu kúpiť Priamu linku od Orangeu s paušálom Firma 55 za 1 Sk vrátane DPH pri dvojročnej viazanosti. Mesačný poplatok za paušál Firma 55 je 339 Sk bez DPH a zahrňa 55 minút hovorov do všetkých telekomunikačných sietí v SR a do pevných sietí vo všetkých krajinách Európskej únie.

Navyše si môžu zákazníci vybrať tzv. Zvýhodnenú primárnu oblasť (UTO), do ktorej budú po prevolaní predplatených minút telefonovať za zvýhodnené ceny. Orange s paušálom Domov 45 a Firma 55 ponúka bezplatnú službu CLIP a možnosť prijímať a odosielať SMS správy.

Linky:

V správe boli použité informácie z tlačových správ Slovak Telecom a Orange Slovensko.

Neprehliadnite: