Nové Biznis balíky pre zákazníkov ST

Tlačový servis  /  28. 02. 2005, 00:40

Od 1. marca 2005 do 31. mája 2005 sú pre nových a existujúcich zákazníkov programov ST Business Aktiv a ST ISDN Profi pripravené dva atraktívne „Biznis balíky“, určené pre právnické osoby, ktoré v sebe výhodným spôsobom spájajú hlasové programy s vysokorýchlostným pripojením do internetu ST DSL.

Pri Biznis balíku „ST Business Aktiv + ST DSL“ je zriadenie akejkoľvek služby ST DSL len za 1 SK (bez DPH) pri viazanosti na 24 mesiacov. Súčasťou balíka je aj 1000,- Sk vstupný kredit na miestne a medzimestské volania v rámci siete Slovak Telecomu. Zákazníci môžu súčasne získať dotované koncové zariadenia z aktuálnej ponuky ST. 

Existujúci zákazníci programov ST Business Standard a ST Business Aktiv, ktorí už využívajú službu ST DSL, môžu získať vstupný kredit na volania a dotované koncové zariadenia. Stačí, ak sa zaviažu využívať volací program ST Business Aktiv na 12 mesiacov. Pri Biznis balíku „ST ISDN Profi + ST DSL“ je zriadenie akejkoľvek služby ST DSL taktiež len za 1 Sk (bez DPH) pri viazanosti na 24 mesiacov. Súčasťou balíka je 2000,- Sk vstupný kredit na miestne a medzimestské volania v rámci siete Slovak Telecomu. Zákazníci môžu rovnako získať dotované koncové zariadenia z aktuálnej ponuky.

Zákazníci programov ST ISDN Klasik, ST ISDN Dynamik a ST ISDN Profi, ktorí už využívajú službu ST DSL, môžu tiež získať vstupný kredit. Podmienkou je záväzok využívať volací program ST ISDN Profi na 12 mesiacov. Rovnako zákazníci programu Business Partner môžu využiť akciu „Biznis balíky“, avšak bez poskytnutia vstupného kreditu na volania.

Zdroj: Tlačová správa Slovak Telecom

Neprehliadnite: