ST Pohoda za výhodnejšiu cenu na 12 mesiacov

Tlačový servis  /  20. 02. 2005, 00:00

Spoločnosť Slovak Telecom posilnila prebiehajúcu kampaň „ voľné sobotné volania“, ktorá prebieha na volacie programy ST Pohoda a ST Maxi, súčasťou ktorej sú bezplatné volania počas sobôt na 12 mesiacov.

Zákazníci okrem spomínaných bezplatných volaní získajú volací program ST Pohodu za cenu programu ST Standard, t.j. za 249,- Sk (bez DPH) mesačne po dobu 12 mesiacov. Akcia platí pre zákazníkov, ktorí si v období od 1. februára 2005 do 30. apríla 2005 zriadili telefónnu prípojku s voliteľným volacím programom ST Pohoda alebo zmenili volací program z ST Mini, zo Zvýhodneného volacieho programu, prípadne z ST Standard na program ST Pohoda.

ST Pohoda je voliteľný volací program, v ktorom zákazník zaplatí len 1,- Sk bez DPH za každý hovor do 30 minút v sieti ST počas slabej prevádzky a v sobotu. Pritom nezáleží, či uskutočňuje miestne alebo medzimestské volania. Nedele a sviatky sú zadarmo pre miestne aj medzimestské volania v rámci siete Slovak Telecomu. V súčasnosti tento volací program ponúka okrem voľných nedieľ a sviatkov aj voľné soboty, teda celé víkendy úplne zadarmo. Okrem tohto programu má Slovak Telecom v ponuke ďalšie atraktívne volacie programy, ktoré ponúkajú úplné bezplatné miestne a medzimestské volania počas nedieľ a sviatkov.

Okrem toho si až do 30. apríla 2005 môžu zákazníci zriadiť pevnú linku len za 1,- Sk (bez DPH) a ihneď využívať výhody zvoleného programu ST Pohoda, ST Maxi, ST Extra, ST Mini alebo ST Standard.

Súčasťou akcie je aj zvýhodnená cena bezšnúrových telefónov. K nim zákazníci získajú služby CLIP len za 1,-Sk ( bez DPH) a k akciovému telefónu podporujúcemu posielanie SMS správ aj 10 SMS mesačne bezplatne v sieti ST po dobu 18 mesiacov. S modernými bezšnúrovými telefónmi sa môžu zákazníci stať mobilnými aj s pevnou linkou.

A navyše, prvých 10 000 zákazníkov, ktorí si objednajú program ST Pohoda získa zadarmo darček – hodnotné CD – ST Online Credit. Jeho súčasťou je predplatený kredit 200,- Sk na pripojenie do internetu, e-mailová schránka, softvér, hudba a hry.

Bližšie informácie o produktoch a službách spoločnosti Slovak Telecom je možné získať na bezplatnom čísle 0800 123 456, na miestach predaja ST a na www.telecom.sk.

Zdroj: tlačová správa

Neprehliadnite: