Výhodnejšie volacie programy Business Aktiv a ISDN Profi

Tlačový servis  /  17. 02. 2005, 00:00

Spoločnosť Slovak Telecom prináša od 1. marca 2005 svojim zákazníkom ešte výhodnejšie volacie programy ST Business Aktiv a ST ISDN Profi. Vďaka tejto úprave získajú zákazníci viac voľných minút a budú telefonovať lacnejšie do mobilných sietí.

ST Business Aktiv je voliteľný volací program určený pre komunikáciu podnikov a firiem. Program poskytuje výhodnejšiu cenu na medzimestské a medzinárodné volania. Od 1. marca 2005 sa zvyšuje počet voľných minút z 90 na 100 mesačne na miestne a medzimestské volania uskutočnené v sieti ST. Zároveň sa znižuje sa cena volaní do mobilných sietí v silnej prevádzke z 8,90 na 6,90 Sk bez DPH.

ST ISDN Profi je voliteľný volací program určený pre podnikateľov, ktorí intenzívne telefonujú a zároveň aktívne využívajú prístup do internetu. Pri volacom programe ISDN Profi môže zákazník súčasne využívať až dva komunikačné kanály, k ISDN prístupu pripojiť až tri koncové telekomunikačné zariadenia a získať okamžité pripojenie na internet. Počet voľných minút pre miestne a medzimestské volania v sieti ST sa od 1. marca 2005 zvyšuje zo 180 na 200. Cena volaní do mobilných sietí v silnej prevádzke sa mení z 8,60 na 6,90 Sk bez DPH.

Bližšie informácie o službách a internetových produktoch spoločnosti Slovak Telecom je možné získať na bezplatnom čísle 0800 123 456, na miestach predaja ST a na stránkach www.telecom.sk a www.stonline.sk.

Zdroj: Tlačová správa

Neprehliadnite: