Zabezpečte si stálu a rýchlu dostupnosť firemných dát

Platená reklama  /  18. 02. 2005, 00:00

Ako Vám pomôže Oracle Database 10g Standard Edition s technológiou Real Application Cluster? Predstavte si situáciu, kedy všetky aplikácie vo Vašej firme sú dostupné bez jediného výpadku a vyťaženosť serverov je koordinovaná podľa aktuálnej potreby jednotlivých aplikácií. To všetko automaticky, spoľahlivo a s významnou úsporou investičných a prevádzkových nákladov.

Viac sa dozviete tu.

Výhody databázy s klasterom

Vysoký výkon – prepojením jednotlivých serverov do virtuálneho celku (klastera) zabezpečíte ich koordinované využitie. Pokiaľ niektorá z firemných aplikácií dočasne vyžaduje zvýšený výkon, zatiaľ čo iná aplikácia vystačí s výkonom nižším, kapacita zapojených serverov sa presunie tak, aby bola požiadavka na vyšší výkon automaticky a okamžite uspokojená.

Spoľahlivosť – jednotlivé servery v klasteri sú v prípade výpadku vzájomne zastupiteľné.

Minimálna investícia – databázu s klasterom môžete prevádzkovať s využitím už existujúceho vybavenia, pretože Oracle plne podporuje široké spektrum platforiem. S rastúcimi podnikovými potrebami navýšite výkon jednoduchým zapojením ľubovoľného ľahko dostupného servera, a to bez nutnosti prerušenia behu systému.

Oracle Database 10g je všeobecne uznávaná ako jednotka medzi databázami. Zaisťuje vysokú stabilitu a výkon systému vďaka unikátnym vlastnostiam self-diagnosing a self-tuning. Medzi jej prednosti patrí tiež škálovateľnosť a bezpečnosť rovnako ako jednoduchá inštalácia či ovládanie.

Klastrová technológia dynamického prideľovania zdrojov:



Viac sa dozviete tu.

Neprehliadnite: