Superspeed sa teší obľube zákazníkov Eurotelu

Redakcia Inet.sk  /  25. 01. 2005, 00:00

– Spoločnosť EuroTel Bratislava, a. s. ako prvá na Slovensku a piata v Európe priniesla už od 1. júna 2004 svojim zákazníkom služby rýchleho mobilného prenosu dát prostredníctvom technológie GPRS/EDGE. Len v decembri jeho zákazníci preniesli prostredníctvom služby SuperSpeed až 463 tisíc MB dát.

EuroTel už vyše 7 mesiacov poskytuje svojim zákazníkom možnosť pripojiť sa do internetu prostredníctvom vysokorýchlostného prenosu dát, technológie EDGE. V súčasnosti pokrýva EuroTel službou SuperSpeed vyše 60 miest na Slovensku a počet lokalít, v ktorých je dostupná technológia EDGE sa neustále zvyšuje. Rovnako sa zvyšuje aj počet zákazníkov, ktorí sa do internetu pripájajú práve prostredníctvom tejto služby vysokorýchlostného prenosu dát. EDGE od EuroTelu dnes využíva už viac ako 16 tisíc zákazníkov.
Vďaka kvalite služby a rýchlosti prenosu dát až 236 kb/s môžu zákazníci EuroTelu využívať komfort mobilného pripojenia kdekoľvek, kde je to signálom technológie EDGE možné.

Robert Chvátal, generálny riaditeľ EuroTelu: „Som veľmi rád, že zákazníci EuroTelu mali ako prví na Slovensku možnosť využívať internet prostredníctvom technológie EDGE, no ešte viac ma teší, že v súčasnosti sa ich počet blíži k číslu 20 tisíc. Za dôležité považujem ponúknuť zákazníkovi jednoduchú kombináciu vhodného mobilného terminálu, tarify a technológie.“

EuroTel je považovaný za lídra v oblasti mobilných dátových komunikácií. Ako prvý priniesol všetkým (postpaid aj prepaid) svojim zákazníkom možnosť posielať MMS správy a ponúka im možnosť pripojenia do internetu prostrdníctvom technológií HSCSD, GPRS/EDGE a WiFi. EuroTel umožňuje svojim zákazníkom pripojiť sa do internetu aj v zahraničí prostredníctvom až 70 roamingových GPRS (z toho 11 EDGE) partnerov v 47 krajinách sveta.

Vysokorýchlostné pripojenie do internetu prostredníctvom služby SuperSpeed môžu naďalej zákazníci EuroTelu využívať za rovnakých podmienok ako GPRS. Stačí, ak si aktivujú niektorý z balíčkov Data Basic, Data Start, Data Standard a Data Nonstop. Zákazníci programu Data Nonstop môžu naviac využívať zadarmo pripojenie prostredníctvom WiFi.

Zdroj: Tlačová správa EuroTel

 

Neprehliadnite: