Eurotel: 3,8 milióna pre Áziu za 4 dni

Tlačový servis  /  18. 01. 2005, 21:59

Spoločnosť EuroTel Bratislava, a. s. sa stala partnerom organizácie UNICEF pre zbierku „Pomôžte deťom Ázie“. Otvorenie zbierky zákazníkom EuroTelu prinieslo vynikajúci výsledok, už za 4 dni od spustenia prispeli sumou viac ako 3,8 milióna Sk do zbierky tejto organizácie. Výťažok z tejto zbierky bude venovaný na pomoc deťom z krajín, ktoré postihli dôsledky ničivej vlny tsunami.

Na zbierku „Pomôžte deťom Ázie“ prispelo SMS správou viac ako 100 tisíc zákazníkov EuroTelu, čo znamená, že zákazníci vyzbierali viac ako 3,8 milóna Sk. „Všetkým, ktorí prispeli na zbierku UNICEF ďakujeme a sme veľmi radi, že taký vysoký počet našich zákazníkov sa rozhodol okamžite reagovať na našu výzvu. Svedčí to o tom, že zákazníkom EuroTelu nie je ľahostajný osud iných ľudí a sú pripravení pomáhať tým, čo sú v núdzi. Celý výťažok zbierky bude poukázaný na konto UNICEF a bude využitý predovšetkým na pomoc osirelým deťom v krajinách zasiahnutých ničivou vlnou tsunami,” povedal o zbierke Juraj Droba, riaditeľ Divízie vonkajších vzťahov EuroTelu.

EuroTel prosí o pomoc aj ďalších zákazníkov, aby v rámci svojich možností podporili zbierku organizácie UNICEF. Každý zákazník EuroTelu môže prispieť sumou 36 Sk na konto UNICEF zaslaním SMS správy s textom „DETI“ na číslo 7403. Každý, kto pošle SMS na číslo 7403 s textom DETI, bude zaradený do žrebovania o dva lístky na benefičný koncert a tričká s logom UNICEF. Koncert sa bude konať 22. januára 2005 v Národnom tenisovom centre.

Neprehliadnite: