Ďalšie zníženie cien internetových dial-up služieb

Tlačový servis  /  11. 01. 2005, 13:51

Najväčší alternatívny poskytovateľ internetu prichádza s ďalším znížením cien dial-up služieb, tentokrát pre užívateľov predplatených kariet NaEX a Rozbaľ.to!. Slovanet je jediný poskytovateľ, ktorého zákazníci predplatených služieb neplatia za telefónne impulzy Slovak Telecomu. Pri tom, ak využívajú slabú alebo víkendovú prevádzku, zaplatia o 30 % menej, ako stoja služby ST.

Slovanet svojim klientom ponúka ďalšiu šancu, ako pri využívaní internetu ušetriť. Od januára 12 tisíc užívateľov predplatených dial-up služieb Rozbaľ.to! a NaEX môže platiť nižšiu cenu za čas pripojenia na internet. Užívatelia kariet Rozbaľ to! môžu tiež využiť predĺžený interval slabej prevádzky a byť pripojení o dve hodiny dlhšie za polovičnú cenu. Zákazníci, ktorí využívajú internet najmä cez slabú a víkendovú prevádzku, zaplatia o takmer 30 % menej v porovnaní so službami dominantného operátora.

Od nového roka Slovanet zaviedol model spoplatňovania reverse charging aj na predplatené karty. Vďaka tomuto modelu zákazníci nemusia platiť poplatky Slovak Telecomu, celé pripojenie pokryje ich predplatený kredit z kariet. Pre zákazníkov Slovanetu znamená prechod na nový model iba zmenu telefónneho čísla 019xy na nové bezplatné číslo. Nie je potrebné robiť žiadne iné nastavenia. Užívatelia, ktorí si kredit obnovujú elektronickým dobíjaním, získajú bonus v hodnote až 10 % z ceny.

Predplatené služby NaEX a Rozbaľ.to! predstavujú produkty pripojenia bez zmlúv a faktúr. Poskytujú neobmedzené telefonické pripojenie do internetu, e-mail schránku s možnosťou bezplatnej aktivácie doplnkových služieb pre elektronickú poštu - Antispamu, Antivírusu a Odpovedača, priestor pre vlastnú www stránku a službu telefonovania do zahraničia. Zriadiť sa dajú zakúpením karty v pobočkách Slovanetu, u registrovaných partnerov alebo na dobierku po telefonickej objednávke. Taktiež sa dajú objednať on-line na stránkach www.rozbal.to a www.naex.sk.

Neprehliadnite: