Chello professional zrýchlil na 4 Mbps!

Tlačový servis  /  11. 01. 2005, 13:45

Spoločnosť UPC Slovensko dnes zvýšila rýchlosť prijímania dát pre používateľov služby chello professional z doterajších 1536 až na 4096 Kbps pri nezmenenej cene za mesačný fixný paušál 4200 Sk bez DPH (4999 SK vrátane DPH). Zvýšená bola aj rýchlosť odosielania dát, a to z doterajších 256 na 512 Kbps.

Len nedávno spoločnosť UPC Slovensko zdvojnásobila prenosovú rýchlosť služby chello classic z 512 na 1024 Kbps (downstream) pri nezmenenej cene mesačného paušálu. V auguste minulého roku zvýšila rýchlosť prijímania dát aj v prípade služby chello plus – zo 768 Kbps na 2 Mbps.

“Sme presvedčení, že tieto prenosové kapacity vyhovejú potrebám aj tých najnáročnejších firemných zákazníkov, ktorým je služba chello professional v prvom rade určená,” uviedol generálny riaditeľ spoločnosti UPC Slovensko Martin Maťašeje. Ako dodal, internetová služba chello týmto opäť dokazuje, že je akcelerátorom internetizácie na Slovensku, tak z hľadiska kvality, spoľahlivosti, ale aj ceny za časovo neobmedzené pripojenie na internet. „S cieľom dokázať svoje produktové prvenstvo na slovenskom internetovom trhu bude spoločnosť UPC Slovensko preto postupne naďalej zvyšovať rýchlosti svojich internetových služieb,“ povedal Maťašeje.

Spoločnosť UPC získala novú technológiu EuroDOCSIS 2.0, určenú na dátovú komunikáciu prostredníctvom káblových sietí, ktorá umožňuje prenos dát rýchlosťou až do 50 Mbps. EuroDOCSIS poskytne spoločnosti UPC Slovensko možnosť, aby si ešte výraznejšie posilnila svoju pozíciu na slovenskom trhu vysokorýchlostného internetu.

chello professional je služba širokopásmového internetu po kábli, ktorá umožňuje časovo neobmedzený prístup na internet za fixný mesačný paušál. Okrem výhody vysokých prenosových rýchlostí používatelia chello professional získajú pevnú IP adresu, 10 e-mailových schránok, 50 aliasov a 30 MB priestor pre web stránku. Tieto výhody možno najlepšie využiť pri odporúčanom maximálnom pripojení piatich osobných počítačov. Okrem toho používatelia služby chello professional bezplatne získajú antispamovú a antivírusovú ochranu poštovej schránky a exkluzívny prístup na širokopásmový portál chello. Kto si objedná chello professional do 31. januára 2005 získa navyše 30 percentnú zľavu na mesačný paušál na 6 mesiacov, inštaláciu za 1 Sk a depozit za modem neplatí.

Internetová služba chello je v súčasnosti sprístupnená na výnimky v takmer celej Bratislave. Záujemcovia o služby chello sa môžu viac informácií dozvedieť na UPC Infolinke 02/594 22 333, prípadne na www.upc.sk alebo na www.chello.sk.

Názov služby

downstream

upstream

chello easy

256

64

chello light

512

128

chello classic

1024

128

chello plus

2048

256

chello professional

4096

512

Neprehliadnite: