ĽUDOVÁ BANKA ponúka svojim klientom nový systém elektronického bankovníctva II

Platená reklama  /  08. 12. 2004, 00:00

Elektronické bankovníctvo je vďaka svojej multifunkčnosti, bezpečnosti a rýchlosti jedným z najmodernejších spôsobov spravovania finančných prostriedkov. ĽUDOVÁ BANKA uviedla na trh nový systém elektronického bankovníctva II. generácie, ktorý umožňuje klientom vybrať si z niekoľkých kanálov tejto služby tie, ktoré im najviac vyhovujú. Všetko skutočne závisí od potrieb a zvyklostí zákazníkov.

Internetbankingová služba lubaiba umožňuje hlavne:

  • realizáciu domáceho a zahraničného platobného príkazu 
  • avíza 
  • inkasá 
  • trvalé prevodné príkazy 
  • hromadný import platobných príkazov a inkás 
  • hromadné certifikovanie prevodných príkazov 
  • prístup k zostatkom, obratom 
  • kurzový lístok 
  • a iné

Pre klienta sú zaujímavé aj ďalšie služby, ktoré zvyšujú komfort pri spravovaní financií. Sem patria rôzne notikácie, ktoré klienta informujú o „aktivitách“ realizovaných na jeho účte (pokles stavu pod stanovenú hodnotu, transakcia vyššia alebo nižšia ako dohodnutá výška, prihlásenie sa k účtu, zablokovanie účtu a iné). Notifikácie si klient môže nechať zasielať na svoj mobilný telefón, do e-mailovej schránky a zároveň sa mu tieto informácie ukladajú aj do zoznamu správ priamo v aplikácii lubaiba. Klienti môžu ďalej využívať aj doplnkové služby ako prehľad ich platobných kariet a nastavenie limitov, možnosť blokácie karty cez internet, žiadosť o novú platobnú kartu, žiadosť o zmenu nastavení karty, zmena údajov užívateľa el. bankovníctva a iné.

Ak zákazník na správu účtu chce radšej používať mobilný telefón, môže si zvoliť službu lubaiba, lubamobil, lubawap alebo lubasms. K dispozícii je aj služba lubamail.

Nový systém elektronického bankovníctva ĽUDOVEJ BANKY zaručuje vysoký štandard bezpečnosti a, samozrejme, pohodlia pre klienta. K tomu treba prirátať aj skutočnosť, že správa financií týmto moderným systémom je lacnejšia ako pri „tradičnom“ spôsobe.
Ak ste klientom ĽUDOVEJ BANKY, o túto novú službu môžete požiadať ebanking.luba.sk alebo v pobočke ĽUDOVEJ BANKY. Ak nie ste klientom tejto banky, navštívte niektorú z jej pobočiek a ochotní pracovníci vám pomôžu stať sa zákazníkom ĽUDOVEJ BANKY a aj aktivovať si službu elektronické bankovníctvo II. generácie.

Viac na ebanking.luba.sk

Neprehliadnite: