ST: Nové informácie na čísle 12 111

Tlačový servis  /  02. 12. 2004, 00:00

Od 1. decembra 2004 rozširuje spoločnosť Slovak Telecom ponuku na čísle 12 111 o informácie o filmoch, televíznych programoch a cestovných poriadkoch mestskej hromadnej dopravy.

Dostupné sú nasledovné informácie:

  • Filmy – informácie o aktuálnych filmových premiérach a o pripravovaných filmových novinkách. K vyhľadanému filmu na požiadanie môže záujemca získať aj informácie o kinách a termínoch, v ktorých daný film premietajú – alebo budú premietať.
  • Televízne programy – záujemca môže získať informácie o televíznom programe na viac ako 50 televíznych staniciach, ale aj ďalšie informácie o vytipovanej relácii či filme.
  • Cestovné poriadky mestskej hromadnej dopravy – pre Bratislavu, Banskú Bystricu, Košice, Nitru, Prešov a Žilinu. Pre všetky uvedené mestá je možné vyhľadať spojenie prostriedkami mestskej hromadnej dopravy podľa zadaného čísla linky alebo podľa zastávky.
Informácie o realitách, ubytovaní, kultúrnych podujatiach a turistické informácie sú na čísle 12 111 naďalej dostupné. Na čísle 12 111 poskytuje Slovak Telecom praktické a aktuálne informácie z rôznych oblastí každodenného života, pričom oblasti poskytovaných informácií sa budú pravidelne rozširovať.

Tarifikácia poskytovanej služby na čísle 12 111 je 15,- Sk bez DPH za minútu hovoru, pričom je uplatňovaná tarifikácia od prvej sekundy, t.j. 0,25 Sk bez DPH za každú začatú sekundu.

Bližšie informácie o produktoch a službách spoločnosti Slovak Telecom je možné získať na bezplatnom čísle 0800 123 456, na miestach predaja ST a na www.telecom.sk

Neprehliadnite: