Nové lokality ST DSL

Tlačový servis  /  29. 11. 2004, 00:00

Dopyt po službe ST DSL rapídne narastá. Slovak Telecom zaznamenal rekordné číslo - viac ako 1600 objednávok za týždeň na túto službu.

Zákazníci si budú Vysokorýchlostné a permanentné pripojenie do internetu sa rozšíri aj do ďalších oblastí. Služba ST DSL bude od pondelka 6. decembra 2004 dostupná v lokalitách: Brezová pod Bradlom, Handlová, Kremnica, Kysucké Nové Mesto, Moldava nad Bodvou, Ohrady, Revúca, Sabinov, Stará Turá, Starý Smokovec, Svit, Štrba, Štrbské Pleso, Tatranská Lomnica, Trenčianske Teplice, Trstená, Tvrdošín.

môcť objednať a zriadiť službu ST DSL aj v lokalitách: Trnava - sídlisko Linčianska, Martin – sídliská Ľadoveň a Záturčie, Michalovce - Priemyselná.

Služba ST DSL bude pokrývať už 117 miest a obcí Slovenska. Vďaka tomu vysokorýchlostný prístup do internetu môže využívať 2,7 milióna obyvateľov.

Počas celého decembra môžu všetci DSL DATA zákazníci využiť novú akciu. Za každý MB nad predplatený limit budú platiť zvýhodený poplatok len 0,10 Sk/ MB.

O službu ST DSL môžu prejaviť záujem všetci užívatelia klasických pevných liniek alebo ISDN, ak sa nachádzajú v príslušnej lokalite, kde je služba ST DSL dostupná. Možnosť zriadenia ST DSL si zákazníci môžu overiť aj na základe svojho telefónneho čísla. Aplikácia dostupnosti služby prostredníctvom telefónnych čísel je k dispozícií na stránke www.telecom.sk a na Miestach predaja spoločnosti Slovak Telecom.

ADSL – (Asymmetric Digital Subscriber Line – asymetrická digitálna účastnícka linka) = technológia, ktorá umožňuje užívateľovi vysokorýchlostný dátový prístup k verejným telekomunikačným službám (internet) prostredníctvom klasickej telefónnej linky alebo ISDN.

Neprehliadnite: