EuroWeb predstavuje nové rýchlosti pre firemnú klientelu

Tlačový servis  /  26. 11. 2004, 00:00

Nové produkty radu Flat prinášajú firmám časovo a dátovo neobmedzené pripojenie počas celého dňa vysokými rýchlosťami až 1024/192 kbps s mesačným paušálnym poplatkom 2.699,- a 1536/256 kbps s mesačným poplatkom 3.999,-. Zárukou kvality služieb a spoľahlivej rýchlosti je nízky agregačný parameter 1:20.

EuroWeb Slovakia, významný poskytovateľ služieb internetového pripojenia pre firemnú klientelu, prináša na trh nové produkty pripojenia do internetu technológiou ADSL pre firmených zákazníkov.

Nové produkty radu Flat prinášajú firmám časovo a dátovo neobmedzené pripojenie počas celého dňa vysokými rýchlosťami až 1024/192 kbps s mesačným paušálnym poplatkom 2.699,- a 1536/256 kbps s mesačným poplatkom 3.999,-. Zárukou kvality služieb a spoľahlivej rýchlosti je nízky agregačný parameter 1:20.

ADSL služby EuroWebu štandardne obsahujú antispamovú a antivírovú ochranu, schránky elektronickej pošty a priestor pre web prezentáciu. Súčasťou služby je aj ďalší prístup prostredníctvom dial-up. V EuroWebe je samozrejmosťou i bezplatná konfigurácia zariadenia a jeho doručenie bezplatne až ku zákazníkovi. Inštalácie technickým pracovníkom priamo u zákazníka sú poskytované na požiadanie. Všetkým zákazníkom je non- stop k dispozícii technická podpora.

Novými produktami časovo a dátovo neobmedzeného internetu pre firmy sa spoločnosť EuroWeb snaží priblížiť vysokorýchlostný internet širokému spektru firemných užívateľov. Noví firemní užívatelia tak môžu benefitovať nielen z nových služieb EuroWebu, ale aj z kvalitného servisu a to vďaka dlhoročnej profilácii spoločnosti na poskytovanie služieb firemným zákazníkom.

Zdroj: tlačová správa spoločnosti Euroweb

Neprehliadnite: