Vianočná nádielka vysokorýchlostného Internetu od EuroWebu

Tlačový servis  /  19. 11. 2004, 19:06

Noví užívatelia ADSL sa v EuroWebe tešia špeciálnej vianočnej nádielke ADSL Flat 512/128 kbps len za 999,- Sk/mes. a ADSL Flat 384/64 kbps len za 799,-/mes.. Vianočná nádielka ušetrí novým užívateľom až niekoľko mesačných paušálov. Pri produktoch bez mesačných paušálnych poplatkov z radu Data, kde sa výška mesačnej faktúry flexibilne prispôsobuje rytmu spoločnosti, vianočný balík EuroWebu poskytuje dátový kredit vo výške 1 GB zadarmo. Ku všetkým ADSL službám EuroWeb poskytuje až 50% zľavu na ADSL zariadenia a doplnkové služby.

Služby štandardne obsahujú antispamovú a antivírovú ochranu, schránky elektronickej pošty a priestor pre web prezentáciu. Pri produktoch z radu Flat je súčasťou služby aj ďalší prístup prostredníctvom dial-up. V EuroWebe je samozrejmosťou i bezplatná konfigurácia zariadenia a jeho doručenie bezplatne až ku zákazníkovi. Inštalácie technickým pracovníkom priamo u zákazníka sú poskytované na požiadanie. Všetkým zákazníkom je non- stop k dispozícii technická podpora.

Vianočná ponuka platí do 31.12. 2004.
EuroWeb Slovakia, a.s. patrí ku lídrom v poskytovaní internetového pripojenia a riešení komunikačných potrieb rastúcich firiem. Vlastníkom EuroWebu Slovakia, a.s. je spoločnosť EuroWeb International, Inc., ktorá je významným poskytovateľom internetu pre firemnú klientelu v strednej Európe. Jej majoritným vlastníkom je holandská kráľovská telekomunikačná spoločnosť KPN Telecom. EuroWeb International vedie pobočky v Českej republike, Maďarsku, Rumunsku a na Slovensku. EuroWeb je členom organizácie spravujúcej prideľovanie doménových mien a adries ICANN a národným registrátorom Top Level Domains (TLD). Cieľom spoločnosti je poskytovanie maximálnej kvality služieb a plné pokrytie územia Slovenskej republiky spoľahlivou sieťou.

zdroj: tlačová správa Eurowebu

Neprehliadnite: