Problémy s dostupnosťou niektorých telekomunikačných služieb ST odstránené

Tlačový servis  /  10. 11. 2004, 17:45

Ako spoločnosť Slovak Telecom informovala v dopoludňajších hodinách, v súvislosti s komplikáciami pri implementovaní tzv. opravného softwaru dodávateľskou spoločnosťou do riadiacich modulov novej telekomunikačnej technológie, sa vyskytli problémy s dostupnosťou niektorých telekomunikačných služieb. Uvedené problémy Slovak Telecom evidoval od skorých ranných hodín v lokalitách Bratislava a západné Slovensko.

Problémy s dostupnosťou služieb spoločnosť odstránila o 15.45 hodine v spolupráci s dodávateľom technológie a obnovila prevádzku všetkých telekomunikačných služieb v plnom rozsahu a kvalite.

„Pri implementovaní nových technológií sa môžu objaviť isté problémy a bohužiaľ sme sa im nevyhli ani my. Samozrejme zavádzanie technológie nemôže mať dopad na samotného zákazníka, a preto budeme dotknutých zákazníkov odškodňovať“, povedal Ján Kondáš, riaditeľ pre komunikáciu spoločnosti Slovak Telecom.

Spoločnosť Slovak Telecom sa za vzniknuté problémy ospravedlňuje a dotknutých zákazníkov bude adresne informovať o spôsobe ich odškodnenia v krátkom čase.

zdroj: tlačová správa ST

Neprehliadnite: