Nový realitný server na slovenskom internete

Tlačový servis  /  06. 11. 2004, 00:00

Spoločnosť Media Online s. r. o., vydavateľstvo najväčšieho portálu o bývaní, stavebníctve TVOJDOM.SK dnes uvádza spoločne s popredným spravodajským portálom PRAVDA.SK nový realitný server.

Media Online s.r.o. a Perex a.s. začali spoluprácu na spoločnom vydávaní realitného serveru. Návštevníkom bude k dispozícii online ponuka nehnuteľností na území celého Slovenska s možnosťou vyhľadávania podľa najrôznejších kritérií. Ponuku nehnuteľností zároveň dopĺňajú články a správy o bývaní, ktoré sú denne aktualizované.

„Hypotekárny servis pri každej ponuke nehnuteľnosti od Všeobecnej úverovej banky a.s. je jedna z noviniek na slovenskom realitnom trhu. Okrem úzkej spolupráce s Pravdou pripravujeme tiež integráciu všetkých našich realitných portálov, teda Slovensko, Česká republika, Nemecko a Rakúsko.“ prezradil Ladislav Semetkovský, generálny riaditeľ Media Online s.r.o.

Pravda.sk je vysoko navštevovaný a mienkotvorný slovenský webový server poskytujúci neustále aktualizované on line spravodajstvo, ktoré mesačne navštívi vyše 140 000 unikátnych návštevníkov. „V rámci rozširovania portfólia našich on line služieb, sme sa rozhodli vstúpiť aj na realitný inzertný trh“, uviedol Mikuláš Sysák, product manager servera www.pravda.sk

Inzercia nehnuteľností je určená realitným kanceláriám a developerom i fyzickým osobám, ktoré môžu zdarma zadať inzerát na 30 dní. Pre realitné kancelárie je inzercia nehnuteľností za ročný paušálny poplatok 5.000,- SKK. Zaujímavosťou je, že platby sa dajú realizovať platobnou kartou VISA, Eurocard/Mastercard prostredníctvom zabezpečenej platobnej brány.

Neprehliadnite: