Najlacnejší produkt ADSL na trhu - od 189 Sk.

Platená reklama  /  04. 10. 2004, 00:00

Nextra prichádza v jesennom počasí s optimistickou správou - od 1. októbra ponúka najlacnejšie pripojenie k rýchlemu internetu Nextra ADSLink Optimal 0,5 len za 189 Sk. Vytvára tak najlepšie podmienky pre štart do sveta internetových informácií, obrázkov, filmov a hier.

Nextra neokresáva svoj najmladší a najlacnejší produkt o nijaké výhody. Aj s Optimalom 0,5 dostane zákazník modem za 1 Sk, zriadenie a prvý mesačný paušál zadarmo, sviatky a víkendy zadarmo a populárny balík šiestich ochranných programov Bezpečný internet pri 12 alebo 24 mesačnej zmluvnej viazanosti.

Licencovaný program AVG Anti Virus Professional zadarmo a ďalších päť programov proti vírusom a nepríjemnému spamu zaviedla Nextra na trh ako prvá a tento mimoriadny benefit ostal zatiaľ neprekonaný. Pozitívne je, že podľa príkladu Nextry aj ostatní poskytovatelia ADSL deklarujú postupné zvyšovanie úrovne bezpečnosti svojich klientov.

Nový Optimal 0,5 je z radu produktov s meraným objemom prenesených dát a ocenia ho najmä zákazníci, ktorí nevedia presne odhadnúť svoju budúcu spotrebu. Ak sa im 1 GB predplatených dát zdá na bežné mailovanie priveľa, môžu začať s polovičným nábehom a kedykoľvek službu bezplatne zmeniť. V rodinách, kde sa s obľubou využíva bezplatné sťahovanie dát cez víkendy a sviatky, si tak konečne prídu na svoje všetci – surfovanie po internete si môžu dopriať bez obmedzenia.

zdroj: platená reklama

Neprehliadnite: