DISK.SK súčasťou spravodajského servera ITNEWS.SK

Tlačový servis  /  24. 08. 2004, 00:00

Od 1. septembra sa spravodajský server DISK.SK stane súčasťou servera ITNEWS.SK, ktorý vydáva počítačový magazín PC REVUE. Po vzájomnej dohode o tom informovali šéfredaktori oboch médií Tomáš Ulej a Martin Drobný.

Niektorí redaktori servera DISK.SK budú do ITNEWS prispievať článkami o slovenskom internete, tak ako to robili počas existencie Disku. Doména DISK.SK bude zároveň od prvého septembra smerovať už iba na stránky ITNEWS.SK. Finančné detaily tejto dohody neboli zverejnené.

Osobne považujem začlenenie Disku pod ITNEWS jednoznačne za pozitívny krok, ktorý je zároveň vyústením snahy o ďalšie rozvíjanie tohto projektu. Verím, že v nových podmienkach sa myšlienke spravodajstva o slovenskom internete bude len a len dariť. ITNEWS a PC REVUE zvlášť považujem za médium, kde sa to celkom iste podarí,“ povedal Tomáš Ulej, zakladateľ servera DISK.SK.

Našou ambíciou bolo využiť dobré meno Disku, kvalitné redaktorské zázemie, lojálnych čitateľov a prispieť tak k posilneniu pozície ITNEWS na slovenskom trhu,“ doplnil Martin Drobný, šéfredaktor PC REVUE.

Projekt DISK.SK vznikol v septembri 2002 s cieľom prinášať exkluzívne informácie zo sveta slovenského internetu. Počas jeho existencie si na jeho stránkach našli miesto mnohé nikde inde neuverejnené informácie, ktoré tvorili informačné jadro i pre mnohé iné spravodajské médiá. Dvojročné úsilie o prinášanie kvalitného spravodajstva zavŕši 1. september 2004, keď sa DISK.SK stane súčasťou rodiny serverov ITNEWS.SK.

Neprehliadnite: