Shrek na mobil od EuroTelu

Tlačový servis  /  07. 07. 2004, 17:41

EuroTel Bratislava, a.s., prináša od 7. júla 2004 svojim zákazníkom filmový obsah druhej časti rozprávky SHREK 2 priamo do ich mobilných telefónov. Prostredníctvom portálu E-zones (Web, Wap a SMS) si môžu zákazníci EuroTelu stiahnuť JAVA hry, obrázky-logá, farebné pozadia, či poslať priateľom obrázkové SMS a MMS s motívom filmového hitu Shrek 2.

Vďaka spolupráci so spoločnosťou T- Mobile prináša EuroTel na Slovensko zábavné služby z druhého pokračovania kinohitu Shrek 2. Zákazníci, ktorí vlastnia mobilné telefóny Nokia, Siemens, SonyEricsson, Alcatel, Samsung, Panasonic či Motorola, si môžu stiahnuť alebo poslať obľúbené postavy, situácie a filmové obrázky do telefónu. Prostredníctvom Verejného albumu na E-zones (http://www.e-zones.sk, WAP) môžu potešiť svojich priateľov, známych alebo seba MMS-kou s motívom filmu Shrek 2.

Pre zákazníkov, ktorí obľubujú JAVA hry, je na E-zones pripravená aplikácia, pomocou ktorej môžu scény z tohto filmu prežívať opäť na svojom mobile alebo poslať hru na ktorýkoľvek iný telefón v sieti EuroTel.

Navyše si zákazníci EuroTelu môžu do svojho telefónu vybrať a poslať z veľkého množstva originálnych lôg-obrázkov, farebných pozadí, obrázkových SMS a MMS svojich hrdinov, ktorými sú Shrek, Fiona, Kocúr v čižmách a mnohí ďalší.

Viac informácii nájdu zákazníci na stránkach E-zones (http://www.e-zones.sk, WAP) v častiach Obrázky a Zvonenia, MMS či Java hry.

Ceny pre mesačné programy (bez DPH): MMS správa 14,90 Sk, obrázok a obrázková SMS správa 20 Sk, farebné logo 20 Sk, zvonenie 20 Sk, polyfonické zvonenie 30 Sk, farebné pozadie 30 Sk, JAVA hra 40 až 80 Sk.
Ceny pre EASY (s DPH): MMS správa 18,90 Sk, obrázok a obrázková SMS správa 25 Sk, farebné logo 25 s DPH, zvonenie 25 Sk, polyfonické zvonenie 37 Sk, farebné pozadie 37 Sk, JAVA hra 48 až 96 Sk.

Zdroj: tlačová správa

Neprehliadnite: