Káblové pripojenie chello už aj pre firmy

Matúš Serdula  /  16. 06. 2004, 00:00

Pripojenie na internet cez kábel chello je už dostupné v troch variantoch. Nová služba s názvom chello professional ponúka maximálnu rýchlosť prijímania dát 1536 Kbit/s a odosielania 256 Kbit/s. Mesačný paušál za túto službu je 4200 Sk bez DPH.

Chello professional je časovo neobmedzený prístup na internet určený najmä pre menšie a stredne veľké firmy. Maximálna rýchlosť prijímania dát je 1536 kbps a odosielania 256 kbps. Mesačný paušál je 4200 Sk bez DPH.

Služba chello professional je dostupná aj v Českej republike za mesačný paušál 4647 Kč s rýchlosťou 1536/384 kbps. V Rakúsku existujú až dva varianty chello professional a to Classic a Plus. Classic za cenu 156 EUR mesačne ponúka rýchlosť pripojenia 1024/256 kbps s limitom 20 GB. Plus za cenu 228 EUR ponúka rýchlosť 2048/512 kbps a 30 GB limit.

Používatelia chello professional získajú pevnú IP adresu, 10 emailových adries, pre každú päť aliasov, ďalej 100 MB priestor pre emailové schránky a 30 MB priestor pre web stránku. Odporúčaný maximálny počet pripojených počítačov je päť. Cena inštalácie chello professional je 1679,80 Sk bez DPH a vratný depozit za modem predstavuje 2499 Sk.

„Zaradením služby chello professional rozširujeme ponuku širokopásmového internetu, ktorá je šitá na mieru pre menšie a stredné podniky, “ uviedol generálny riaditeľ UPC Slovensko Martin Maťašeje. „Výhody chello professional ocení každá spoločnosť, ktorá potrebujú neobmedzený prístup k informáciám z internetu, rýchlu komunikáciu, či okamžité sťahovanie veľkých súborov alebo prezentácií,“ dodal Maťašeje.

Spoločnosť UPC Slovensko v súčasnosti poskytuje širokopásmovú internetovú službu chello v troch variantoch: chello classic, chello plus a odteraz aj chello professional. Momentálne je chello dostupné v celkom 17 mestských častiach a lokalitách Bratislavy – v Starom Meste, Petržalke, Lamači, Rači, na Dlhých Dieloch, Kramároch, Krasňanoch, na Štrkovci, Ostredkoch, Trávnikoch, vo Vajnoroch, Jarovciach, Čunove, Podunajských Biskupiciach, Vrakuni, Karlovej Vsi, na Pošni a v Prievoze.

Do konca tohto roku má byť služba chello sprístupnená na celom území hlavného mesta.

Zdroj: tlačová správa

Neprehliadnite: