Kvalitný, cenovo prístupný a rýchly web pre Vašu firmu? Web Mini!

Platená reklama  /  07. 06. 2004, 00:00

Nemate veľa penazí, ale chcete mať prezentáciu Vašej firmy hotovú čo najrýchlejšie, kvalitne a chcete celý web spravovať úplne sami? IRIS software Vám prináša riešenie - Web Mini!

Čo získate s Webom Mini?

- nových zákazníkov
- zvýšenie profitu vašej firmy
- viac komfortu pre súčasných zákazníkov
- prístup na nové trhy

Aké služby Vám dodáme?

- profesionálny dizajn prezentácie
- vytvorenie celej prezentácie
- redakčný systém Flox Mini
- registráciu do vyhľadávačov
- štandartnú podporu

To všetko do 7 až 14 dní a za veľmi prijateľnú cenu, ktorá je iba zlomkom ceny za profesionálne web prezentácie.

Web Mini môžete získať už za:

1, 10.000,- Sk a 790,- Sk mesačne
(v cene 10.000,- Sk je zahrnutý profesionálny dizajn prezentácie, vytvorenie celej prezentácie a registrácia do vyhľadávačov, v cene 790,- Sk mesačne je zahrnutýprenájom publikačného systému Verbal Mini a neobmedzený webhosting)

alebo

2, 20.000,- Sk
(v cene je zahrnutý profesionálny dizajn prezentácie, vytvorenie celej prezentácie a registrácia do vyhľadávačov a kúpa publikačného systému Verbal Mini. Webhosting je možné dodatočne zakúpiť za 200,- Sk mesačne, alebo 2000,- Sk ročne)

Kontaktujte nás a už o niekoľko dní môžete prezentovať svoju firmu na úrovni aj na internete.

Pokiaľ web naplníte dobrými reklamnými textami, budete ho propagovať a vnímať ako súčasť Vašich obchodných aktivít, web vám prinesie nových zákazníkov a zlepšenie Vášho biznisu. Prezentujte Vaše produkty a služby a otvorte sa novým trhom!

---

IRIS software poskytuje komplexné riešenia internetových prezentácií a portálov. Vytvárame prezentácie s prehľadným, moderným designom a pristupným obsahom. Náš redakčný systém Flox vám umožní jednoduchú aktualizáciu stránok, katalógu produktov, rozposielanie noviniek. Riešenia od IRIS software zabezpečia vyššiu návratnosť vašich investícií - presvedčilo sa o tom množstvo zákazníkov.

Neprehliadnite: