Konečne ADSL aj pre menšie mestá

Tlačový servis  /  18. 05. 2004, 00:00

Pomocou služby flexiDSL môžu využívať výhody rýchleho a lacného internetu aj záujemcovia z regiónov, kde nie je možnosť zriadiť prípojku ST DSL od Slovak Telecomu. FlexiDSL pre svoju prevádzku nepotrebuje telefónnu linku.

Bratislava, 17. 5. 2004 - Slovanet pripravil pre záujemcov o rýchle pripojenie do internetu nový produkt s názvom flexiDSL. Produkty flexiDSL sú výhodným alternatívnym riešením tam, kde ešte nie je dostupná technológia ADSL. Pripojenie pomocou flexiDSL umožňuje nepretržité vysokorýchlostné spojenie so svetom internetu bez dátových a časových obmedzení. Maximálna prenosová rýchlosť pri takomto type pripojenia je až 384 kbit/s smerom k užívateľovi. Služba spĺňa základné parametre ADSL pripojenia, čiže rýchle pripojenie a nízku cenu pod 1000 korún mesačne.

Bezdrôtová technológia flexiDSL umožňuje pripojenie do internetu bez platenia akýchkoľvek telekomunikačných poplatkov spoločnosti Slovak Telecom. Pre použitie nie je potrebné vlastniť telefónnu linku. Na pripojenie je možné využiť viac ako 90 prístupových bodov siete flexiNET po celom Slovensku (zoznam miest je v prílohe č.1). Potrebný hardvér získajú záujemcovia aj zapožičaním, prenájmom alebo na výhodné splátky.

Slovanet je najväčším poskytovateľom internetu a je jedným z najväčších poskytovateľov integrovaných komunikačných služieb pre firemný segment na Slovensku. Poskytuje virtuálne privátne siete, hlasové služby a prostredníctvom svojej partnerskej spoločnosti Viasec bezpečnostné riešenia menším a stredným podnikom, ako aj veľkým slovenským organizáciám. V súčasnosti je Slovanet medzinárodným holdingom, medzi členov ktorého patrí okrem spoločnosti Slovanet aj česká spoločnosť SkyNet. Podiel Slovanetu na trhu podnikových infokomunikačných služieb Slovenska je viac ako 20 %.

zdroj: tlačová správa Slovanetu

Neprehliadnite: