OptimAccess EDU PACK za 15.900 Sk

Tlačový servis  /  03. 05. 2004, 09:35

Spoločnosť Info consult, s.r.o. pri príležitosti vstupu Slovenskej republiky do Európskej únie prináša na slovenský trh balíček systému OptimAccess s názvom EDU PACK, ktorý rieši všetky potencionálne problémy s ktorými sa možu stretnúť správcovia počítačových sietí v školskom sektore.

Uvádzacia cena tohto balíčka je 15.900,- Sk + DPH za školskú multilicenciu na neobmedzený počet staníc, pričom súčasťou balíčka je aj BONUS vo forme 1 bezplatného voliteľného modulu .

OptimAccess 9.0 EDU Pack prináša pre slovenské školy možnosť získať Desktop Management System OptimAccess, a to až s 35%-ným cenovým zvýhodnením v porovnaní s doterajšími možnosťami licenčného nákupu.

V rámci tohto balíčka máte možnosť aplikovať tieto okruhy funkcií :

Ochrana adresárovej štruktúry - jednotlivé adresáre je možné nastaviť ako neporušiteľné alebo obnovovateľné.
Ochrana nastavení operačného systému Windows - užívateľovi je možné zneprístupniť jednotlivé ovládacie panely.
Komplexná ochrana registračnej databáze – pri reštarte počítača sa všetky nastavenia registračnej databáze uvádzajú späť do východiskového stavu.
Zamedzenie inštalácie a spúšťanie neznámych programov
Kontrola editácie a vytváranie konkrétnych súborov či typov – zamedzenie vytvárania a editácie súborov potencionálne nebezpečných typov ( *.exe, *.com, *.dll, *.vbs , *.src … )
Nastavenie užívateľských aplikácií – zachovanie nastavení aplikácií MS Office, Internet Explorer, Outlook Express, obmedzenie prístupu na webové stránky,....
Vzdialená správa systému OptimAccess a jeho centrálne vyhodnocovanie pomocou modulu Remote Control
a mnohé ďalšie funkcie...( bližšie informácie na www.infoconsult.sk alebo sales@infoconsult.sk )

O Info consult, s.r.o.
Spoločnosť Info Consult s.r.o. sa od svojho vzniku v roku 1996 systematicky venuje problematike ochrany dát, ochrany prístupu k osobným počítačom a zabezpečenie softvéru proti nelegálnemu šíreniu. Od svojho vzniku distribuuje na slovenskom trhu produkty spoločnosti Rainbow Technologies, Inc., popredného poskytovateľa bezpečnostných riešení pre Internet a e-commerce.
Od roku 2003 je firmou Sodatsw, s.r.o. certifikovaná pre predaj a implementáciu systémov rady OptimAccess a AreaGuard.

Neprehliadnite: