chello je už prístupné aj v Ružinove

Martin Vataha  /  11. 03. 2004, 00:00

Služba chello je dostupná už v jedenástich mestských častiach a lokalitách Bratislavy. Do konca tohto roku má byť chello dostupné pre obyvateľov takmer všetkých bratislavských mestských častí.

O službe chello

chello classic a chello plus sú širokopásmové internetové služby, za ktoré používateľ platí iba jeden fixný mesačný paušál bez ohľadu na čas strávený na internete. Sú niekoľkokrát rýchlejšie a kvalitnejšie ako dial-up pripojenie, či ISDN. V porovnaní s ADSL prístupom na internet majú tú výhodu, že používateľ platí iba jeden účet a neplatí za objemy prenesených dát nad stanovenú kapacitu. Medzi ďalšie výhody služieb chello patrí, že si nevyžadujú prechod na drahší telefónny paušál, neobsadzuje existujúcu telefónnu linku a umožňuje paralelné sledovanie káblovej TV.

Širokopásmové internetové služby "chello", ktoré poskytuje spoločnosť UPC Slovensko, sú už sprístupnené aj v Ružinove. Oddnes je chello dostupné v ružinovských častiach Štrkovec, Ostredky a Trávniky, v nasledujúcich týždňoch budú nasledovať ďalšie lokality 2. bratislavského obvodu.

Služba chello je tak dostupná už v jedenástich mestských častiach a lokalitách hlavného mesta – okrem Ružinova aj v Starom Meste, Petržalke, Lamači, Rači, na Dlhých Dieloch, Kramároch, Krasňanoch, vo Vajnoroch, Jarovciach a Čunove. Do konca tohto roku má byť chello dostupné pre obyvateľov takmer všetkých bratislavských mestských častí.

Ceny chello

V súčasnosti je chello poskytované v dvoch variantoch: chello classic a chello plus. Rýchlosť prijímania dát pri chello classic je 512 Kbit/s a rýchlosť odosielania dát 128 Kbit/s. Používatelia chello classic za časovo neobmedzený prístup na internet platia iba jeden fixný mesačný paušál 1699,- Sk bez ohľadu na čas strávený na internete. Rýchlosť prijímania dát pri chello plus predstavuje až 768 Kbit/s a rýchlosť odosielania dát je 256 Kbit/s. Táto služba umožňuje pripojenie až 3 osobných počítačov k vysokorýchlostnému internetu za fixný mesačný paušál 2399,- Sk bez ohľadu na čas strávený na internete.

Prevádzkovateľ služby chello, spoločnosť UPC Slovensko, plánuje sprístupniť službu chello aj v iných mestách Slovenskej republiky (Košice, Trnava, Žilina, ...)

Neprehliadnite: