eTarget má kontextové odkazy na Sme.sk

Tlačový servis  /  16. 02. 2004, 00:00

Od 1.2.2004 majú užívatelia systému eTarget na českom a slovenskom internete možnosť zobrazovania svojich prednostných "Sponzorovaných odkazov" viažúcich sa na obsah aktuálne publikovaných článkov na portáloch www.sme.sk a www.idnes.cz. eTarget za podpory technológie Jyxo dokáže dodať odkazy svojich klientov ku každému článku zverejnenému na spomínaných portáloch. Tento systém ako prvý na českom a slovenskom internete umožňuje cielené zobrazovanie textových odkazov k článkom na spravodajských serveroch.

(zdroj: tlačová správa eTarget)

Spoločnosti eTarget a Jyxo úspešne dokončili vývoj systému na dodávanie kontextových odkazov k obsahu článkov zverejňovaných na internete.

Odkazy zadané do systému eTarget sa momentálne zobrazujú v sekciách sponzorovaných odkazov, v kategóriách katalógov alebo v kontexte článkov na týchto portáloch v SR: atlas.sk, best.sk, inzeraty.sk, inzercia.sk, katalog.sk, kdeje.sk, naj.sk, pobox.sk, post.sk, sme.sk, superzoznam.sk, surf.sk, tahaj.sk, ujszo.com, zoohoo.sk, zoznam.sk.

V Českej Republike sú tieto portály: caramba.cz, cent.cz, idnes.cz, infoweb.cz, quick.cz, redbox.cz, tiscali.cz, volny.cz, yo.cz, zoohoo.cz.

Stále sa rozširujúca sieť partnerských portálov systému eTarget zlučuje silu užívateľov internetu v prospech inzerentov tohoto systému. V systéme sa platí len za kliknutie na odkaz a vďaka minimálnemu vkladu do systému 1000 Sk (vrátane DPH) je dnes dostupná aj pre užívateľov, ktorí nedisponujú veľkými reklamnými rozpočtami. Obrovskou výhodou systému je on-line správa odkazov, kde sú ľubovoľné zmeny uskutočnené na všetkých partnerských portáloch súčasne jediným zásahom inzerenta.

Neprehliadnite: